Katso Los Angeles Lakers - San Antonio Spurs suorana Betsafen sivuilla!

Katso Los Angeles Lakers - San Antonio Spurs suorana Betsafen sivuilla!
Los Angeles Lakers - San Antonio Spurs suorana Betsafen sivuilla 14.11. kello 22:30!

Los Angeles Lakers - San Antonio Spurs live stream 14.11.2021Sunnuntai on se päivä, jolloin NBA -koripalloa voi nähdä Suomessakin ihmisten aikaan. Tänä sunnuntaina Betsafen live streamissa puoli yhdeltätoista Los Angeles Lakers vastaan San Antonio Spurs.

Lakersilla ja Spursilla on kummallakin ollut vaisu alkukausi. Los Angeles Lakers on yksi mestarisuosikeista niin kauan kuin LeBron James sekä Anthony Davis pelaavat joukkueessa. Tällä hetkellä Lakers on Läntisen konferenssin sarjataulukossa vasta seitsemäntenä saldolla 7-6.

San Antonio Spurs on ollut mestaruusvuosiensa jälkeen pitkään aallonpohjassa, ja nyt se on lännessä vasta kolmanneksi viimeisenä saldolla 4-8.
Nyt Spursilla oli mahdollisuus ottaa iso voitto Los Angelesista, sillä Lakersilta James on varmasti sivussa ja Davisin pelaaminenkin on epävarmaa.

Avaa Betsafen live stream sunnuntaina kello 22:30, vastakkain Lakers ja Spurs!

Betsafe: Katso Los Angeles Lakers - San Antonio Spurs Betsafen sivuilta! >>


Betsafella otteluiden katsominen vaatii pelitilin, sekä vähintään 0,01 € eli vain yhden sentin verran rahaa pelitilillä. Yhdellä sentillä näet hamaan tulevaisuuteen saakka kaiken live stream -sisällön. Otteluiden katsominen siis vaatii ainakin minimitalletuksen tekemisen.

Betsafe: Katso Los Angeles Lakers - San Antonio Spurs Betsafen sivuilta! >>