Mestarien Liigan finaali - Lyö 20€ riskitön veto!

Julkaistu: 18.05.2018 14:07


Mestarien Liigan finaali - Lyö 20€ riskitön veto!
Mestarien Liigan finaali on jo ovella. Lyö 20€ riskitön veto Mestarien Liigan finaaliin.
Mestarien Liiga huipentuu 26.05.2018, kun Real Madrid ja Liverpool kohtaavat Mestarien Liiga-finaalissa NSC Olimpiyskiy Stadiumilla Kiovassa. Real Madrid lähtee tulevaan finaaliin ennakkosuosikkina kertoimien valossa, mutta Liverpool on jo moneen otteeseen todistanut kuuluvansa tällä kaudella aivan Euroopan huippuseuroihin.Finaalissa tullaan näkemään hurja taistelu kahden Ballon D´Or kandidaatin välillä, kun Liverpoolissa uskomatonta kautta pelannut Mo Salah, kohtaa Mestarien Liigassa ahkerasti verkkoja pöllytelleen Cristiano Ronaldon.

Real Madrid lähtee ansaittuna suosikkina finaaliin mutta, kun kyseessä on vain yksi ottelu niin mitä tahansa voi tapahtua. Real Madridin materiaali on selvästi laadukkaampi kuin Liverpoolilla, vaikkakin Liverpool omaa tämän kauden ehdottomasti kuumimman hyökkääjän Mo Salahin muodossa, joka on iskenyt Valioliigassa tällä kaudella 32 maalia ja Mestarien Liigassa kymmenen osumaa.

Real Madridin puolustaminen ja maalinteko ei ole vakuuttanut, joten uskomme, että Los Blancos tulee olemaan vaikeuksissa Salahin kanssa.

Vedonlyöntiyhtiöt ovat jo avanneet roimasti kohteita finaaliin ja Royal Panda tarjoaakin oivan mahdollisuuden lyödä vetoa finaalista ilman minkäänlaista riskiä.

Pelaa Mestarien Liigan finaaliin ilmainen veto!


Voit lyödä vetosi Mestarien Liigan finaaliin ilmaiseksi, ilman minkäänlaista riskiä. Royal Panda vedonlyöntisivusto tarjoaa nimittäin 20€ ilmaisvedon uusille pelaajille. Tarjous ei sisällä lainkaan kierrätysvaatimuksia. Alla ohjeet ilmaisvetoon.

Näin lyöt ilmaisen vetosi:


  1. Siirry tästä Royal Panda sivustolle >>
  2. Klikkaa oikeasta yläkulmasta "LIITY NYT"
  3. Rekisteröi ilmainen pelitili
  4. Talleta vähintään 20€ ja valitse ilmainen urheiluveto
  5. Lyö 20€ vaikka Liverpoolin voitolle (kerroin 3,00)

  • Lyö 20€ esimerkiksi Real Madridin voitolle. Mikäli vetosi osuu tienaat 44€ ja voit kotiuttaa voittosi heti. Mikäli veto ei osu, saat rahasi takaisin 20€ ilmaisvetona (ei kierrätystä).
  • Lyö 20€ esimerkiksi Liverpoolin voitolle. Mikäli vetosi osuu tienaat 60€ ja voit kotiuttaa voittosi heti. Mikäli veto ei osu, saat rahasi takaisin 20€ ilmaisvetona (ei kierrätystä).

Voit lukea Royal Pandan sivustosta lisää arvostelustamme tai siirtyä suoraan Royal Pandan sivustolle: www.royalpanda.com/fi

Lyö 20€ riskitön veto tästä >>