Lyö vetoa & voita Selänteen pelipaita nimmarilla!

Julkaistu: 04.10.2018 15:00


Lyö vetoa & voita Selänteen pelipaita nimmarilla!
Haluatko Teemu Selänteen Anaheim Ducks-pelipaidan nimmarilla varustettuna? Lyö mikä tahansa veto Rizkillä ilman sen tarkempia sääntöjä ja olet mukana arvonnassa!

Maailman helpoimmat säännöt


Rizk tarjoaa kaikille pelaajille kampanja, josta voit voittaa Teemu Selänteen Anaheim Ducks-paidan nimmarilla varustettuna. Osallistuminen on todella helppoa, sillä sinulla tulee olla vain pelitili ja lyödä yksi mikä tahansa veto ja olet mukana arvonnassa!

Kampanjassa ei siis ole mitään sen kummempia sääntöjä, kunhan teet tilin ja lyöt vedon. Lyömälläsi vedolla ei ole minimi,- tai maksimipanosta eikä kerroinrajoja. Voit myös liittyessäsi napata ensimmäisen talletuksesi yhteydessä Rizkin bonuksen ja lyödä arvontaan oikeuttavan vedon bonusrahalla.

Rizk: Lyö vetosi ja osallistu pelipaidan arvontaan >>

Rizkiltä 100€ vedonlyöntibonus


Rizk bonus on 100% / 100€ eli ensimmäinen talletuksesi tuplataan aina 100€ saakka. Minimissään bonusta voi saada 10€ talletuksella, jolloin saa 20€ pelirahaa. Kierrätysvaatimus on yksi markkinan helpoimpia, kun talletus ja bonus pitää kierrättää 5x kertaa kertoimella 1,80. Voit hyödyntää bonuksen myös pelipaitakampanjassa ja lyödä vetosi bonuksella!


Kampanjan säännöt ja ehdot


  1. Kampanja voimassa 7.10 klo 23:59 saakka
  2. Kampanja uusille ja vanhoille pelaajille
  3. Vedolle ei ole minimipanosta tai kerroinrajaa
  4. Voittaja arvotaan 8.10 ja voittajaan ollaan yhteydessä sähköpostitse 9.10
  5. Paita lähetetään voittajalle postitse

Lyö vetoa & voita Selänteen pelipaita nimmarilla!