Katso Malmö - Kalpa live stream suorana!

Julkaistu: 02.09.2017 07:59


Katso Malmö - Kalpa live stream suorana!
Katso CHL-ottelu Malmö Redhawks - Kalpa suorana livestream -lähetyksenä lauantaina 2.9. klo 16:00 alkaen!

Malmö Redhawks - Kalpa Live Stream


Kalpa on pelannut nyt kolme CHL-ottelua ja on lohkonsa kolmantena neljänä pisteellä. Seuraavaksi Kalpa pelaa ruotsalaista Malmö Redhawksia vastaan. Ottelu alkaa lauantaina 1.9. klo 16:00. Ottelun näet suorana ja ilmaiseksi Nordicbetin live stream-palvelusta.

Ottelun näkeminen on helppoa. Sinun tulee ainoastaan liittyä Nordicbetille ja pelitilisi saldo tulee olla vähintään 1€. Ottelun nähdäksesi sinun siis tulee tehdä talletus, mutta talletusta ei tarvitse käyttää rahapelaamiseen, vaan voit nostaa sen pois myöhemmin. Käytännössä ottelun katsominen on siis ilmaista.

Liity Nordicbetille suoraan tästä --->>

Voit tallettaa Nordicbetille seuraavin menetelmin:

Verkkopankit (Nordea, OP, Danske/Sampo, Säästöpankki/Aktia,POP-pankki, Ålandsbankin, Handelsbankenin, Tapiola ja S-Pankki)
Tavallinen pankkisiirto
Visa, Mastercard, Visa Electron ja Maestro -kortit
Skrill
Neteller
Paysafecard

Minimitalletus Nordicbetille on 10€ kaikilla talletustavoilla.

Hyödynnä myös tervetuliaisbonuksesi!


Nähdäksesi Kalpa - Malmö live stream -lähetyksen, sinun ei tarvitse lyödä omalla rahallasi lainkaan vetoa. Mikäli kuitenkin haluat iskeä vedot sisään, kannattaa se tehdä samalla sivustolla uudella bonuksella! Esimerkiksi Kalpan voitolle saat peräti kertoimen 3,90!

Kaikki uudet Nordicbetille liittyneet saavat ensimmäiselle talletukselleen jopa 100% bonusta 100€ saakka. Talletat siis vaikkapa 20€ nähdäksesi ottelun, voit samalla lyödä vetoja 40€ edestä! Maksimibonus on 100€ pelaajaa kohden. Voit lukea lisää uuden pelaajan bonuksesta Nordicbet-arvostelustamme täältä --->>

Nordicbet

Edellisottelun parhaat palat:


Voit katsoa Kalpan ja Malmön edellisottelun parhaat palat alta löytyvältä videolta.Malmö Redhawks - KalPa otteluennakko


CHL:n B-lohkossa tilanne on äärimmäisen mielenkiintoinen, ellei jopa kutkuttava. Kalpa voitti avausottelussa juuri Malmön lukemin 6-4, vaikka oli ottelua jo 4-1 tappiolla. Edellispelissä Kometa Brnoa vastaan Kalpa sai myös jatkoaikapisteen.

Näin Kalpan ero lohkokärki Kometa Brnoon on neljä pistettä ja Malmöön vain kaksi pistettä. Tulee muistaa, että Kalpalla on kaksi ottelua jäljellä vielä norjalaista Stavangeria vastaan, mikä etukäteen on lohkon selkeä heittopussi, kun taas Brno ja Malmö pelaavat keskinäiset kaksi ottelua. Kalpalla on siis loistavat mahdollisuudet jatkoon. Pistekin tänään olisi hyvä saavutus, kun taas voitto antaisi jo varsin hyvät lähtökohdat kahteen viimeiseen otteluun.

Kalpasta kannattaa seurata ennen kaikkea neljään otteluun tehot 3+2 nakuttanutta Kai Kantolaa sekä tähän mennessä tehot 2+1 iskenyttä Eetu Luostarista. Malmön parhaat pistemiehet CHL:n avausotteluissa ovat olleet yhdysvaltalaisvahvistukset Andy Miele ja Rhett Rakhshani.

Edellinen keskinäinen kohtaaminen oli yhtä vuoristorataa molemmilta joukkueilta, mutta nyt voisi kuvitella, että molemmat puolustaa paremmin. Vähämaalinen ja tiukka kamppailu ei olisikaan yllätys, mikä takaa myös Kalpalle hyvät mahdollisuudet pieneen yllätykseen vieraskentällä.Kalpan todennäköinen kokoonpano


Alla kokoonpano, millä Kalpa pelasi edellisottelussa. Tarkempi kokoonpano selviää myöhemmin.

Maalivahti: Denis Godla
Varamaalivahti: Arttu Ruotsalainen

1. ketju

Jokinen - Sebok - Lavoie

Maione - Riikola
2. ketju

Tavi - Ikonen - Ruuttu

Seppälä - Lukka3. ketju

Gymer - Luostarinen - Kantola

Mäkinen - Leskinen
4. ketju

Mutanen - Vainiola - Nuutinen

ParikkaNordicbet