Katso Malmö Redhawks - TPS suorana netissä!

Julkaistu: 03.08.2018 00:00


Katso Malmö Redhawks - TPS suorana netissä!
Katso CHL-ottelu Malmö Redhawks - TPS suorana Nordicbetin live streamistä!

Malmö Redhawks - TPS live stream


TPS aloittaa kautensa CHL-kamppailulla naapurimaan Malmö Redhawksia vastaaan. Turkulaisille vastus ei ole kovinkaan helppo, mutta viime kaudesta vahvistunut TPS kyllä omaa kaikki mahdollisuudet napata tärkeä vierasvoitto plakkariinsa. Viihdyttävä ja kovatasoinen kamppailu luvassa.

Voit katsoa ottelun netissä helposti. Sinun tulee ainoastaan liittyä Nordicbetille ja pelitilisi saldo tulee olla vähintään 1€. Ottelun nähdäksesi sinun siis tulee tehdä talletus, mutta talletusta ei tarvitse käyttää rahapelaamiseen, vaan voit nostaa sen pois myöhemmin. Käytännössä ottelun katsominen on siis ilmaista.
Nordicbet: siirry katsomaan matsia suorana tästä >>

Voit tallettaa Nordicbetille seuraavin menetelmin:

Verkkopankit (Nordea, OP, Danske/Sampo, Säästöpankki/Aktia,POP-pankki, Ålandsbankin, Handelsbankenin, Tapiola ja S-Pankki)
Tavallinen pankkisiirto
Visa, Mastercard, Visa Electron ja Maestro -kortit
Skrill
Neteller
Paysafecard

Minimitalletus Nordicbetille on 10€ kaikilla talletustavoilla.

Liity Nordicbetille suoraan tästä --->>

Hyödynnä myös tervetuliaisbonuksesi!


Nähdäksesi Malmö Redhawksin ja TPS:n ottelun live stream -lähetyksen, sinun ei tarvitse lyödä omalla rahallasi lainkaan vetoa. Mikäli kuitenkin haluat iskeä vedot sisään, kannattaa se tehdä samalla sivustolla uudella bonuksella!

Kaikki uudet Nordicbetille liittyneet saavat ensimmäiselle talletukselleen jopa 100% bonusta 100€ saakka. Talletat siis vaikkapa 20€ nähdäksesi ottelun, voit samalla lyödä vetoja 40€ edestä! Maksimibonus on 100€ pelaajaa kohden. Voit lukea lisää uuden pelaajan bonuksesta Nordicbet-arvostelustamme täältä --->>