Lunasta korotettu kerroin otteluun Man Utd - Liverpool!

Lunasta korotettu kerroin otteluun Man Utd - Liverpool!
Sunnuntai ei jätä Valioliigan ystäviä kylmäksi, kun futispäivän päättää Man Unitedin ja Liverpoolin ottelu Old Traffordilla. 888sport tarjoaa isoon matsiin korotettua kerrointa kumman tahansa joukkueen voitosta.
Englannin Valioliiga tarjoilee sarjan legendaarisimman otteluparin sunnuntain myöhäisiltaan. Manchester Unitedin ja Liverpoolin kohtaamiset ovat aina isoja tapauksia, riippumatta ottelun panoksista. Eiköhän tälläkin kertaa nähdä sähköinen näytelmä Old Traffordin nurmella.

Vedonlyöntisivusto 888sport tarjoaa jälleen huippumatsiin todella kovia kertoimia. Kaikki uudet asiakkaat saavat 888sportilta huippukertoimen kumman tahansa joukkueen voitosta! Man Unitedin puolesta voit lyödä vetoa kertoimella 17,00, Liverpool puolestaan saa kertoimen 12,00!

Tarjouksen saat hyödynnettyä helposti avaamalla uuden pelitilin 888Sportille, tallettamalla vähintään 10€ kampanjakoodilla 888ODDS ja lyömällä 5€ panoksen kumman tahansa joukkueen puolesta. Normaalin kertoimen mukainen voitto maksetaan käteisenä ja ylimääräinen osuus hyvitetään ilmaisvetona.

Erikoistarjous otteluun Man Utd - LiverpoolMan Utd

3,10 -> 17,00
Veikkaa Man Unitedia

Liverpool

2,20 ->12,00
Veikkaa LiverpooliaOhjeet tarjouksen hyödyntämiseen


Kampanja on auki kaikille 888sportin uusille asiakkaille. Jos sinulla ei ole vielä pelitiliä ole, voit hyödyntää huippukertoimet nyt avaamalla ilmaisen pelitilin. Kampanjassa tulee myös tehdä ensimmäinen talletus (min 10€) koodilla 888ODDS. Maksimipanos vedossa on 5€ ja kampanjakoodin vaatima minimitalletus on 10€. Saat normaalin kertoimen mukaisen voiton rahana ja ylimääräisen osuuden ilmaisvetona.

 • Siirry 888Sport tarjoukseen tästä >>
 • Rekisteröi ilmainen pelitili (Paina kampanjasivun painiketta "Lyö vetoa nyt")
 • Tee ensimmäinen talletus (koodi: 888ODDS)
 • Pelaa singleveto panoksella 5€
 • Valitse haluamasi korotettu kerroin

+Säännöt ja ehdot


 1. Kampanja voimassa 24.10.2021 klo 18:30 saakka
 2. Kampanja vain 888Sport uusille asiakkaille
 3. Kampanja saatavilla yksinoikeudella Veikkausbonukset.comista
 4. Kampanjassa tulee tehdä talletus koodilla 888ODDS
 5. Maksimipanos 5€, minimitalletus 10€
 6. Ilmaisvedon voitoista maksetaan nettovoitot