Katso Mark Selby - Luca Brecel snooker-ottelu suorana netissä!

Julkaistu: 21.01.2019 14:38


Katso snookerin Championship Leaguen huippuottelu Mark Selby - Luca Brecel suorana lähetyksenä Unibetilla maanantaina 21.1.2019 klo 21:00 alkaen!

Mark Selby - Luca Brecel live stream 21.1.2019


Pöly on vasta ehtinyt laskeutua The Masters kutsuturnauksen jäljiltä, kun maailman huippusnookeristit jatkavat kauttaan Championship Leaguen merkeissä. Heti viikon aluksi on tarjolla todellinen herkkupala, kun maailman ykkönen Mark Selby saa vastaan Belgian nuoren superlupauksen Luca Brecelin. Matsin näet suorana Unibetin tarjoamasta ilmaisesta live streamista.

Ottelun katsominen livenä on erittäin helppoa. Tarvitset vain Unibetin ilmaisen pelitilin, jolla tulee olla positiivinen saldo (vähintään 0,01€). Minkäänlaista rahapelaamista ei vaadita.

Näin pääset katsomaan live streamin:


UNIBET: SIIRRY KATSOMAAN OTTELUA TÄSTÄ >>

Unibetin pelitilille talletukset onnistuvat kätevästi kaikkien suomalaisten verkkopankkien, luottokorttien tai vaikkapa nettilompakoiden avulla. Lisätäksesi jännitystä illan huippumatsiin, voit tottakai hyödyntää Unibetin hyvät kertoimet ja vaikka mainion tervetuliaisbonuksen otteluun. Mutta kuten sanottua, mitään rahapelaamista Mark Selbyn ja Luca Brecelin ottelusta nauttiminen ei vaadi.

Championship League - Snookerin uusi ulottuvuus


Championship League on varsin uudenlainen tapahtuma yleensä kovin perinteisen snookerin maailmassa. Snooker- ja viihdemoguli Barry Hearnin vuonna 2008 ideoima kilpailumuoto on nopeatempoinen ja viihdyttävä ja sopii myös tiiviin kilpailukauden aukkokohtiin. Pelaajat ansaitsevat rahaa jokaisesta voitetusta framesta, kuten myös otteluista sekä menestyksestä turnauksessa. Vuodesta 2010 kaikki ottelut on pelattu paras viidestä systeemillä.

Kilpailun erikoisuutena on myös se, että otteluissa ei ole paikan päällä yleisöä ja ottelut ovat nähtävissä ainoastaan internetin live streameina.

Mark Selbyn ja Luca Brecelin ottelu on yksi tämän ikkunan helmistä. Maailmanlistan ykkönen Selby on ollut nousuvireessä, mutta miten miehelle sopii turnauksen nopea tempo? Selby on pitkään ollut tunnettu ylivertaisesta turnauskestävyydestä, joka on päässyt parhaiten oikeuksiinsa isojen turnausten pitkissä ratkaisuotteluissa.

Luca Brecel puolestaan on yksi snookerin tulevaisuuden nimistä, eikä nuori belgi kynttiläänsä vakan alla pidä tässäkään ottelussa. Selby on pieni suosikki, mutta nopea formaatti antaa Brecelille hyvän sauman haastaa.
Unibet näyttää Mark Selby - Luca Brecel live stream ottelun!Hyödynnä myös tervetuliaisbonuksesi


Unibet on yksi suomalaisten vedonlyöjien kaikkien aikojen suosikeista. Kohdevalikoima on valtava ja kertoimet hyviä. Uusille asiakkaille on lisäksi tarjolla mainio 100% bonus 100€ asti. Tämän päälle saat vielä 10€ ilmaisen mobiilivedon. Myös kierrätysehdot ovat selvästi keskimääräistä helpommat. Minimitalletus bonuksen saamiseksi on 10€.

Lue lisää Unibet-arvostelustamme täältä --->>

Katso Mark Selby - Luca Brecel snooker-ottelu suorana netissä!