Lyö vetoa McGregorin voitosta kertoimella 50!

Julkaistu: 15.08.2017 04:00


Lyö vetoa McGregorin voitosta kertoimella 50!
Betsafe tarjoaa mahdollisuuden kokeilla pienellä panoksella Conor McGregorin voitto Floyd Mayweatheristä kertoimella 50!
Conor McGregor ja Floyd Mayweather ottavat yhteen nyrkkeilykehässä elokuun 26. päivä. Betsafe tarjoaa kaikille uusille liittyville pelaajille mielenkiintoisen lyödä pienellä 1€ maksimipanoksella McGregorin voittoa kertoimella 50!

Vedossa on vain 1€ maksimipanos, mutta maksaa itsensä 50 kertaisesti takaisin McGregorin sattuessa voittamaan ottelun. Veto ei siis ole kallis, mutta antaa varmasti viihdearvoa ottelun seuraamiselle ja mukavan 49€ nettovoiton osuessaan. Korotetun kertoimen löydät ensimmäineä Betsafen vedonlyöntilistasta, kohdasta #50.0 TARJOUS UUSILLE ASIAKKAILLE.

Tämän huippuvedon lisäksi uudet pelaajat ovat normaalisti oikeutettu 100%/100€ ensitalletusbonukseen. Ensitalletuksesi arvoltaan 10-100€ tuplataan ja saat tilillesi kaksinkertaisen määrän pelirahaa. Bonus tulee kierrättää vedonlyönnissä 3x kertaisesti minimikertoimella 1,80.


Lyö vetoa McGregorin voitosta kertoimella 50!

Ottelun oikeat kertoimet


Niinsanotun Superfightin oikeat kertoimet ovat muuttuneet kohteen avauksen jälkeen runsaasti. Floyd Mayweatherin suuri suosikkiaseman on hieman pudonnut ja hänen kertoimet nousseet viime aikoina. Pressitilaisuudet nostivat Conor McGregorin suosiota hurjasti ja hänen puolestaan on lyöty suuria summia rahaa.Lue ottelun televisioinnista


Ottelun näyttää Suomessa Viaplay pay-per-view maksulla. Muista lähteistä ottelua ei pysty katsomaan. Voit lukea lisätietoja McGregor vs Mayweather live streamistä täältä: