Memphis Grizzlies - Cleveland Cavaliers suorana Unibet TV:stä!

Memphis Grizzlies - Cleveland Cavaliers suorana Unibet TV:stä!
Memphis Grizzlies - Cleveland Cavaliers suorana Unibet TV:ssä 21.10. kello 03:00!

Memphis Grizzlies - Cleveland Cavaliers live stream 21.10.2021Lauri Markkasen NBA-kauden avaus ensi yönä Unibet TV:ssä. Cleveland Cavaliers aloittaa NBA-pelit Memphis Grizzliesin vieraana.
Cavs on edelleen NBA:n rankkauksissa häntäpään joukkue. Nyt Memphisissä kotijoukkue on suosikki, Unibetin kertoimet matsiin ovat 1.33 – 3.45.

Cavaliersin aloitusviisikko on vielä hieman hämärän peitossa. Markkanen pelasi treenikaudella muutaman kerran avausviisikossa kolmospaikkaa, mutta tuskin Cavaliers lähtee kolmen pitkän pelaajan viisikolla peleihin. Markkanen lienee joukkueen kuudes mies, eli hän olisi ensimmäinen, joka tulee vaihdosta sisään. Peliminuutteja Markkanen saanee reilut 25 per matsi, ja jos peli kulkee, niin sitten enemmän.

Memphis Grizzlies vastaan Cleveland Cavaliers Unibet TV:n live streamina 21.10. kello 03:00!

Unibet TV: Katso Memphis Grizzlies - Cleveland Cavaliers täältä >>

Unibetilla otteluiden katsominen vaatii pelitilin, sekä vähintään 0,01 € eli vain yhden sentin verran rahaa pelitilillä. Yhdellä sentillä näet hamaan tulevaisuuteen saakka kaiken live stream -sisällön. Otteluiden katsominen siis vaatii ainakin minimitalletuksen tekemisen.

Unibet TV: Katso Memphis Grizzlies - Cleveland Cavaliers täältä >>