Nappaa 30.00 kerroin Lionel Messin avausmaalille PSG-paidassa!

Nappaa 30.00 kerroin Lionel Messin avausmaalille PSG-paidassa!
Leo Messin odotetaan pelaavan ensimmäisen ottelunsa PSG-paidassa tulevana sunnuntaina kun pariisilaisseura vierailee Reimsin kotistadionilla. Osuuko Kirppu debyytissään? Nappaa Nordicbetiltä peliin jättikerroin ja katso ottelu suorana lähetyksenä!
Pääseekö Leo Messi vihdoin irti Ranskan Ligue 1:ssä ja suurseura PSG:ssä tulevana viikonloppuna ja ennen kaikkea iskeekö Kirppu debyytissään maalin? Voit napata nyt uutena asiakkaana vedonlyöntisivusto Nordicbetiltä peräti 30.00 kertoimen Messin maalille ottelussa Reims - PSG! Mikäli argentiinalainen ei pelaa niin saat panoksesi takaisin.

Sen lisäksi että voit lunastaa nyt uutena asiakkaana korotetun kertoimen ex-Barcelona pelaajan maalille ja lyödä vetoa Messin osumasta peräti 30.00 kertoimella (maksimipanos 1€)! saat halutessasi lunastettua 100% talletusbonuksen aina 100€ asti! Muista että voit Nordcibetin asiakkaana myös katsoa sunnuntaina 29.8 klo 21:45 alkavan ottelun suorana live stream lähetyksenä Nordicbet TV:stä.

Näin lunastat huipputarjouksen!


  • Siirry Nordicbetin kampanjasivulle tästä ››
  • Avaa uusi ilmainen pelitili
  • Talleta vähintään 10€
  • Lunasta halutessasi 100% ensitalletusbonus 100€ asti
  • Saat 30.00 korotetun kertoimen Messin maalille otteluun Reims - PSG!
  • Katso peli suorana lähetyksenä ja jännitä Messin osuman puolesta
Nordicbet: Avaa pelitili ja lunasta korotettu kerroin ››

+Säännöt ja ehdot


  1. Korotettu kerroin 30.00 Messin maalille (varsinainen peliaika), maksimipanos kohteessa on 1 euro
  2. Kertoimen korotettu osuus (30.00 miinus normaali kerroin) maksetaan bonusrahana, joka tulee kierrättää 3 kertaa vedonlyönnissä 14 päivän aikana vedoilla, joissa on vähintään 1.50 kerroin
  3. Pienin 100 % bonukseen oikeuttava talletussumma on 10 €. Suurin maksettava bonussumma on 100 €
  4. Bonus tulee kierrättää 6 kertaa Vedonlyönnissä vähintään kertoimella 1,50. Järjestelmävedot eivät täytä bonuksen kierrätysehtoja