Robin Hull - Michael White Live Stream - Katso ottelu!

Julkaistu: 19.12.2017 09:05


Robin Hull - Michael White Live Stream - Katso ottelu!
Robin Hull saa German Mastersin 1. kierroksella vastaansa walesilaisen Michael Whiten. Katso ottelu suorana lähetyksenä ilmaiseksi netissä live stream -lähetyksen kautta. Ottelu käynnistyy tiistaina 19.12. kello 12:00 alkaen.
Robin Hull ja Michael White kohtaavat German Masters -turnauksen 1. kierroksella. Kaikki German Masters -turnauksen TV-ottelut näkee ilmaiseksi live stream -lähetyksinä Nordicbetin sivustolla. Lue alta ohjeet, miten saat ottelut näkyviin.

Robin Hull - Michael White German Masters Live Stream


Kaikki German Masters -turnauksen TV-ottelut näet kätevästi suorina lähetyksinä vedonlyöntisivusto Nordicbetin live streamistä. Nähdäksesi ottelun, pelitilisi saldo tulee olla vähintään 1€.

Ottelun nähdäksesi sinun siis tulee tehdä talletus, mutta talletusta ei tarvitse käyttää rahapelaamiseen, vaan voit nostaa sen pois myöhemmin. Käytännössä ottelun katsominen on siis ilmaista.

Huom. Lähetys toimii myös mobiili-laitteilla, eli voit katsoa ottelun myös puhelimella tai tabletilla.Robin Hull vs. Michael White - näin näet ottelun:


  1. Siirry tästä Nordicbetin sivustolle
  2. Rekisteröi ilmainen pelitili
  3. Tee ensimmäinen talletuksesi
  4. Siirry Nordicbetin vedonlyöntiin live-osioon ja katso ottelu

Voit tallettaa Nordicbetille seuraavin menetelmin:

  • Verkkopankit (Nordea, OP, Danske/Sampo, Säästöpankki/Aktia,POP-pankki, Ålandsbankin, Handelsbankenin, Tapiola ja S-Pankki)
  • Tavallinen pankkisiirto
  • Visa, Mastercard, Visa Electron ja Maestro -kortit
  • Skrill
  • Neteller
  • Paysafecard

Minimitalletus Nordicbetille on 10€ kaikilla talletustavoilla. Ottelun katsominen ei edellytä rahapelaamista, eli sinun ei ole pakko lyödä vetoa katsoaksesi ottelun. Voit kotiuttaa rahasi myöhemmin pois, mikäli haluat.

Suosittelemme kuitenkin jättämään yhden (1€) euron pelitilille, sillä Nordicbetilla näet koko kauden snooker streamit, eli toisin sanoen voit katsoa koko snooker-kauden kaikki parhaat ottelut ilman jatkuvia kuukausimaksuja.

Nordicbet

Michael White vs. Robin Hull - Ennakko


Ottelu alkaa ti 19.12. klo 12:00.

Ottelu on ensimmäinen karsintakierros, mikä pelataan Englannissa. Ottelun voittaja kohtaa seuraavalla karsintakierroksella voittajan ottelusta Akani Songsermsawad - Fergal O'Brien. Toisen kierroksen ottelun voittaja selviytyy Saksaan varsinaiseen kilpailuun, missä pelataan jo saman tien 32-kaaviossa.

Robin Hull pelasi edellisottelussaan maailmanlistan kakkosta, Englannin Judd Trumpia vastaan. Meno oli kylmää, kun Trump koulutti Hullia lukemin 4-0, eikä suomalainen snooker-ekspertti päässyt oikein missään vaiheessa peliin mukaan.

Nyt lähtökohdat ovat helpommat. White on toki haastava vastus (ranking 26.), mutta ei missään nimessä mikään ilotulittaja, kuten Trump. Hull tulee varmasti saamaan useamman paikan ottelussa, joten tällä kertaa lopputulos on enemmän itsestä kiinni.

Michael White ei ole tämän kauden turnauksissa kummemmin juhlinut, mutta tietynlaista tasaisuutta otteissa on näkynyt. Paras turnaus on English Open, missä White selviytyi puolivälieriin saakka. Viime viikolla pelatussa Scottish Openissa White pääsi puolestaan neljännesvälieriin ja UK Champsissakin jopa kolmannelle kierrokselle.

Tappiot White on kokenut kovia pelaajia vastaan: kahdesti Ronnie O'Sullivan, kerran Barry Hawkins ja kerran Shaun Murphy. Tappioita rankingissa heikompia vastaan Michael Whitella on tältä kaudelta hyvin vähän.

Robin Hull saa siis vastaansa kivikovan ammattilaisen ja suomalaispeluri on kohtalaisen suuri altavastaaja otteluun. Tämän osoittaa myös vedonlyöntisivustojen kertoimet, missä Whiten voitolle saa parhaillaan kerrointa 1,36 (Unibet), kun taas Hullin voitolle saa parhaillaan kertoimen 3,10 (Nordicbet).

Nordicbet