Kerroinkorotus: Mikko Rantanen tekee pisteen - kerroin 5,00!

Julkaistu: 14.01.2019 12:00


Kerroinkorotus: Mikko Rantanen tekee pisteen - kerroin 5,00!
VB ja LeoVegas yhteistyössä tarjoavat Coloradon seuraavaan otteluun Toronto Maple Leafsiä vastaan erikoistarjouksen, missä lyöt vetoa jopa 5,00 kertoimella, että Rantanen onnistuu tehopisteen keräämisessä tässä ottelussa!
Onnistuuko Rantanen tekemään jo 69. tehopisteensä tällä kaudella? Jos olet uusi asiakas LeoVegasilla, pääset lyömään vetoa Rantasen tehopisteestä kertoimella 5,00! Maksimipanos vedossa on 10€, joten voit voittaa 50€. Normaalisti Rantasen tehopisteen kertoimet ovat luokkaa 1,38. Kaikki voitot saa ilman kierrätysvaatimuksia!

Näin käytät tarjouksen - ohjeet pähkinänkuoressa:


 • Siirry LeoVegasille suoraan tästä >>
 • Rekisteröi uusi pelitilisi & valitse vedonlyöntibonus
 • Lyö 10€ veto Mikko Rantasen tehopisteelle
 • Kerroin: 5,00
 • Maksimivoitto: 50€
 • Voitot saat ilman kierrätysvaatimuksia
leovegas: lunasta erikoiskerroin 5,00 tästä >>

Tarjous on saatavilla siis vain Veikkausbonukset.comista ja LeoVegasin uusille asiakkaille. Rekisteröintiä tehdessä uuden asiakkaan tulee valita "Vedonlyöntibonus" saadakseen tarjouksen. Veto tulee lyödä ennen ottelun alkua ja löydät korotetun kertoimen kun valitset vaihtoehdon vetokupongillesi. Huomioi, että kohdelistassa näkyy vedon normaali kerroin ja 5,00 kerroin näkyy vasta vetokupongillasi.

Rantanen tehoillut 1,51 pistettä per peli


Mikko Rantanen on ollut tällä kaudella äärimmäisen kovassa vireessä ja on tällä hetkellä NHL:n pistepörssin kolmantena. Rantanen piti hallussaan kärkipaikkaa hyvän tovin ja tästä saimmekin lukea runsaasti lehdistä. Rantanen on 45 pelaamassaan ottelussa tehnyt 20 maalia ja antanut 48 maaliin johtanutta syöttä. Yhteensä tehopisteitä on siis 68 joka tarkoittaa yli puolitoista pistettä per peli!

Nyt vastaan asettuu Toronto Maple Leafs, joka on itäisen konferenssin kolmantena ja pelannut vahvasti koko kauden. Colorado on altavastaaja ottelussa vieraskentällä, mutta 5,00 kertoimella tehopisteestä vetoa lyöminen on ehdottomasti mielestämme ylikerroin, kun on kyse 1,5 pistettä per ottelu tekevästä pelaajasta. Viimeksi joukkueet kohtasivat vuosi sitten, jolloin Colorado voitti ottelun 2-4 ja Rantaselle merkkautettiin yksi syöttöpiste.


Koko Coloradon ykköskenttä on ollut yksi NHL:n parhaista hyökkäysketjuista. Nathan MacKinnon seuraa pistepörssissä heti sijalla 5. tehtyään 66 pistettä. Laitahyökkääjä Gabriel Landeskog on tehoillut 51 pistettä ja on pistepörssin 20 parhaan joukossa sijalla 19.

Tarjouksen säännöt ja ehdot


 1. Tarjous saatavilla vain veikkausbonukset.comista
 2. Tarjous on 14.1 otteluun Toronto Maple Leafs - Colorado Avalanche
 3. Tarjous vain LeoVegasin uusille asiakkaille
 4. Tarjouksen hyödyntäneet uudet asiakkaat eivät voi saada LeoVegasin normaalia talletusbonusta
 5. Maksimipanos vedossa 10€
 6. Maksimivoitto 50€
 7. Kohteen normaali kerroin saattaa muuttua, mutta kerroinkorotus pysyy 5,00 kertoimena
 8. Cash-out toimintoa ei sallita tämän tarjouksen yhteydessä
 9. Tarjoukseen ei voi yhdistää muita tarjouksia
 10. Neteller ja Skrill talletuksia ei lasketa mukaan tähän tarjoukseen
 11. Mikäli pelikohde perutaan, panokset palautetaan