MobileBetin Superkerroin Liverpool - Chelsea -otteluun myös vanhoille pelaajille!

MobileBetin Superkerroin Liverpool - Chelsea -otteluun myös vanhoille pelaajille!
Valioliigan lauantain isoin ottelu on Liverpool - Chelsea. MobileBet tarjoaa tähän isosti korotettua Superkerrointa BTTS-vetomuodolle.
MobileBet tarjoaa usein korotettuja kertoimia pelaajille. Osa näistä on uusille pelaajille suunnattuja promoja, mutta usein myös niin sanottuja Superkertoimia, jotka ovat saatavilla vanhoille pelaajille.

Jälkimmäistä on tarjolla Liverpoolin ja Chelsean väliseen kamppailuun Valioliigan lauantai-iltapäivässä alkaen kello 14.30. MobileBet tarjoaa Superkertoimena BTTS (Both Teams To Score, Molemmat joukkueet tekevät maalin) -kohteelle kertoimeksi 2,00, kun se normaalisti pyörisi 1,60 pinnassa.

Sarjataulukosta tasapisteissä odotettua paljon alhaisemmilta sijoilta 9. ja 10. tällä hetkellä löytyvät joukkueet kärsivät monista loukkaantumisista, mutta silti molemmilta löytyy edelleen rutkasti hyökkäysvoimaa ja pelissä on isot panokset. Siksi kyseessä onkin todellinen ylikerroin.

Maksimipanos tähän kerroinkorotukseen on 10€. Siirry vain linkistä sivustolle ja luo tunnukset, jos sinulla ei ole sellaisia. Tämän yhteydessä voit lunastaa myös tavallisen tervetulobonuksen, joka on ensitalletuksen tuplaus 100€ asti.

MobileBet: Lunasta reipas kerroin!