Katso Mountfield HK - TPS ottelu suorana!

Julkaistu: 22.08.2017 02:00


Katso Mountfield HK - TPS ottelu suorana!
Katso CHL-ottelu Mountfield HK vs TPS suorana Nordicbetillä klo 18:00!

Mountfield HK - TPS Live Stream


Turun Palloseura eli TPS avaa CHL-kautensa tsekkiläistä Mountfield HK:ta vastaan. Ottelu alkaa torstaina 24.8 klo 18:00 alkaen. Ottelun näet suorana ja ilmaiseksi Nordicbetin live stream-palvelusta.

Ottelun näkeminen on helppoa. Sinun tulee ainoastaan liittyä Nordicbetille ja pelitilisi saldo tulee olla vähintään 1€. Ottelun nähdäksesi sinun siis tulee tehdä talletus, mutta talletusta ei tarvitse käyttää rahapelaamiseen, vaan voit nostaa sen pois myöhemmin. Käytännössä ottelun katsominen on siis ilmaista.

Liity Nordicbetille suoraan tästä --->>

Voit tallettaa Nordicbetille seuraavin menetelmin:

Verkkopankit (Nordea, OP, Danske/Sampo, Säästöpankki/Aktia,POP-pankki, Ålandsbankin, Handelsbankenin, Tapiola ja S-Pankki)
Tavallinen pankkisiirto
Visa, Mastercard, Visa Electron ja Maestro -kortit
Skrill
Neteller
Paysafecard

Minimitalletus Nordicbetille on 10€ kaikilla talletustavoilla.Mountfield HK - TPS otteluennakko


TPS avaa Champions Hockey League kautensa Tsekissä Mountfieldiä vastaan. TPS eteni viime kaudella Liigassa puolivälieriin häviten sarjan 2-4 HIFK:lle. TPS oli myös mukana CHL:ssä voittaen oman alkulohkonsa, jossa he pelasivat Luleåta sekä Eisbären Berliniä vastaan. Meno tyssäsi kuitenkin ensimmäisellä pudotuspelikierroksella myöskin HIFKiä vastaan.

Mountfield HK ei ole aikaisemmin ollut mukana Champions Hockey Leaguessa. CHL-paikkansa joukkue ansaitsi pelaamalla itsensä neljän parhaan joukkoon Tsekin liigassa. Mountfield hävisi myöskin CHL:ssä mukana olevalle Kometa Brno:lle välieräsarjan kuudessa ottelussa.

Mountfield HK:ta valmentaa joillekin suomalaisillekin tuttu Vaclav Sykora. Sykora on toiminut 90-luvulla Suomessa päävalmentajana mm. Saipassa sekä Lukossa ja myöhemmin vuosina 2003-2005 Ilveksessä päävalmentajana. Pelaajisto Mountfieldissä koostuu pitkälti tsekkiläisistä pelaajista, mutta tällä kaudella rosterissa on myös kaksi latvialaista, sekä useampi slovakialainen pelaaja.

Katso TPS:n kokoonpano kaudella 2017-18 täältä --->>

TPS on tehnyt useita hyviä jatkosopimuksia ja lähtee kauteen suhteellisen hyvällä materiaalilla. Jatkosopimuksia tekivät mm. kapteeni Tomi Kallio, Eric Perrin sekä Henrik Tallinder. Lisäksi joukkueesta löytyy kovia nimiä kuten Ilari Filppula. TPS:llä ei pitäisi olla ongelmaa Mountfieldin kaatamisessa, mutta kauden ensimmäisissä otteluissa voi aina tapahtua mitä tahansa.TPS:n todennäköinen kokoonpano


TPS pelasi ennen Tsekkiin lähtöä TPS Cup-harjoitusotteluturnauksen, jossa oli mukana Ruotsista Vaxjö Lakers, Porin Ässät ja Rauman Lukko. Ketjukoostumuksia varmasti haetaan vielä viimeiseen muottiinsa, mutta viimeisissä harjoitusotteluissa käytetty kokoonpano on todennäköinen myös Mountfieldiä vastaan. Viimeisimmässä ottelussa Ässiä vastaan, kovimmat nimet olivat huilivuorossa, mutta Vaxjö-ottelun kokoonpano sisälsi kaikki johtopelaajat.

Maalivahti: Oskari Setänen
Varamaalivahti: Rasmus Tirronen

1. ketju

Nieminen - Filppula - Kallio

Tallinder - Ekeståhl
2. ketju

Nyström - Perrin - Pajuniemi

Reunanen - Eronen3. ketju

Taavitsainen - Karvonen - Siiki

Berger - Heikkinen
4. ketju

Lahtinen - Virtanen - Nurmi

ForsströmNordicbet