Katso CHL finaali München - Frölunda suorana!

Julkaistu: 29.01.2019 11:47


Katso CHL finaali München - Frölunda suorana!
Katso CHL:n finaaliottelu Frölunda - München suorana lähetyksenä NordicBetillä 5.2.2019 klo 20:00 alkaen!

Frölunda - München live stream 5.2.2019


Champions Hockey League huipentuu kauden 2018-19 osalta, kun finaalissa kohtaavat Frölunda Indians ja EHC München. Ruotsalainen Frölunda lähtee otteluun isona suosikkina ja jahtaa jo kolmatta CHL mestaruuttaan. Voit katsoa CHL finaali live stream lähetyksen suorana NordicBetin live stream-palvelusta. NordicBet toimii koko Champions Hockey Leaguen pääsponsorina ja on näyttänyt kaikki ottelut suorina lähetyksinä.

Voit katsoa ottelun netissä helposti. Sinun tulee ainoastaan liittyä NordicBetille ja pelitilisi saldo tulee olla vähintään 1€. Näin saat kaiken NordicBetin urheilusisällön katsottavaksesi! Otteluiden katsominen siis vaatii talletuksen, mutta ei rahapelaamista.
nordicbet: katso chl finaali suorana tästä >>

Voit tallettaa NordicBetille seuraavin menetelmin:

Verkkopankit (Nordea, OP, Danske/Sampo, Säästöpankki/Aktia,POP-pankki, Ålandsbankin, Handelsbankenin, Tapiola ja S-Pankki)
Tavallinen pankkisiirto
Visa, Mastercard, Visa Electron ja Maestro -kortit
Skrill
Neteller
Paysafecard

Minimitalletus Nordicbetille on 10€ kaikilla talletustavoilla.


Hyödynnä myös tervetuliaisbonuksesi!


Nähdäksesi Frölundan ja Münchenin ottelun live stream -lähetyksen, sinun ei tarvitse lyödä omalla rahallasi lainkaan vetoa. Mikäli kuitenkin haluat iskeä vedot sisään, kannattaa se tehdä samalla sivustolla uudella bonuksella!

Kaikki uudet NordicBetille liittyneet saavat ensimmäiselle talletukselleen jopa 100% bonusta 100€ saakka. Talletat siis vaikkapa 20€ nähdäksesi ottelun, voit samalla lyödä vetoja 40€ edestä! Maksimibonus on 100€ pelaajaa kohden. Voit lukea lisää uuden pelaajan bonuksesta Nordicbet-arvostelustamme täältä --->>

Katso CHL finaali München - Frölunda suorana!