Katso Munchen - Hifk ottelu suorana!

Julkaistu: 26.08.2017 06:00


Katso Munchen - Hifk ottelu suorana!
Katso CHL-ottelu Munchen - Hifk suorana live stream lähetyksenä sunnuntaina 27.8 klo 19:00 alkaen!

Munchen - Hifk Live Stream


Hifk jatkaa vierasreissuaan Ruotsista 4-3 rankkaritappion jälkeen Saksan Muncheniin. Ottelu alkaa sunnuntaina 27.8 klo 19:00. Ottelun näet suorana ja ilmaiseksi Nordicbetin live stream-palvelusta.

Ottelun näkeminen on helppoa. Sinun tulee ainoastaan liittyä Nordicbetille ja pelitilisi saldo tulee olla vähintään 1€. Ottelun nähdäksesi sinun siis tulee tehdä talletus, mutta talletusta ei tarvitse käyttää rahapelaamiseen, vaan voit nostaa sen pois myöhemmin. Käytännössä ottelun katsominen on siis ilmaista.

Liity Nordicbetille suoraan tästä --->>

Voit tallettaa Nordicbetille seuraavin menetelmin:

Verkkopankit (Nordea, OP, Danske/Sampo, Säästöpankki/Aktia,POP-pankki, Ålandsbankin, Handelsbankenin, Tapiola ja S-Pankki)
Tavallinen pankkisiirto
Visa, Mastercard, Visa Electron ja Maestro -kortit
Skrill
Neteller
Paysafecard

Minimitalletus Nordicbetille on 10€ kaikilla talletustavoilla.Hyödynnä myös tervetuliaisbonuksesi!


Kaikki uudet Nordicbetille liittyneet saavat ensimmäiselle talletukselleen jopa 100% bonusta 100€ saakka. Talletat siis vaikkapa 20€ nähdäksesi ottelun, voit samalla lyödä vetoja 40€ edestä! Maksimibonus on 100€ pelaajaa kohden. Voit lukea lisää uuden pelaajan bonuksesta Nordicbet-arvostelustamme täältä --->>

Nordicbet

Munchen - Hifk otteluennakko


Hifk kaatui lopulta voittolaukauskilpailussa Brynäsille Ruotsissa 4-3. Brynäs lähti otteluun selkeänä ennakkosuosikkina, joten kaikki pisteet oli Hifkille positiivinen asia, mitä mukaan lähti. Hifk oli pelissä todella vahvasti mukana ja johtikin ottelua vielä kolmannessa erässä minuutti ennen loppua. Maalinteossa onnistui kahdesti uusi pelaaja Patrik Carlsson sekä kertaalleen Henri Tamminen. Laukaukset Brynäs voitti selkeästi 33-22 ja tässä onkin seuraavaan Munchen peliin Hifkillä parannettavaa. Munchenia ei saa päästää näin hyvin laukaisupaikoille.

Katso Hifkin kokoonpano kaudella 2017-18 tästä --->>

Munchen pelasi ensimmäisen ottelunsa puolalaista Krakowaa vastaan. Ottelu päättyi Munchenin selkeää 6-2 voittoon ja paremmasta joukkueesta ei ollut epäselvyyttä. Munchen pelasi varsinkin puolustuksessa erinomaisesti ja päästi puolalaiset vähille laukaisupaikoille. Puolalaiset käyttivät kuitenkin paikkansa hyvin tehden kaksi maalia.
Katso Munchen - Hifk ottelu suorana!


Munchen lähtee otteluun kotiedun turvin ja ovat innoissaan kohtaamaan helsinkiläiset. Munchenin valmentaja Don Jackson oli tyytyväinen joukkueen esitykseen Krakowa-ottelussa ja painotti Hifkin olevan taitava ja vauhdikas joukkue. Hifkin tulee olla luova hyökkäyksessä, sillä Munchen on varsinkin puolustuksellisesti hyvä joukkue. Munchenissa, niinkuin aina Saksassa kotietu on todellinen ja kotiyleisö elää vahvasti mukana. Krakowaa vastaan yleisö oli todella hyvin mukana pelissä ja samanlaista kannustusta ja mekkalaa ei Suomessa ole hetkeen nähty.HIFK todennäköinen kokoonpano


Hifk pelasi alla olevalla kokoonpanolla Brynäsiä vastaan onnistuneesti. Alkukaudest ketjuja varmasti hieman muotoillaan, mutta todennäköisin kokoonpano sunnuntain Munchen otteluun löytyy alta. Päivitämme varmistetun kokoonpanon myöhemmin lähempänä ottelua.

Maalivahti: Atte Engren
Varamaalivahti: Niklas Bäckström

1. ketju

Jääskä - Carlsson - Rask

Eronen - O'Connor
2. ketju

Petrell - Malinen - Haataja

Varakas - Kaski


3. ketju

Ahtola - Tyrväinen - Kulmala

Heiskanen - Salmela
4. ketju

Åsten - Salmela - Tamminen

Engberg(13.h) - UlanderNordicbet tarjoaa CHL:ään myös 10€ ilmaisvedon!
Katso Munchen - Hifk ottelu suorana!