Katso Munchen - TPS live stream suorana!

Julkaistu: 01.09.2018 10:56


Katso Munchen - TPS live stream suorana!
Katso CHL-ottelu Munchen - TPS suorana Nordicbetin live streamista!

Munchen - TPS live stream


TPS avasi kautensa varsinaisella Hawaji-ottelulla, kun Malmö voitti turkulaiset numeroin 8-4. TPS:n puolustuksen ongelmat olivat selviä jo otteluun lähdettäessä, mutta konkretisoituivat vasta itse vauhdikkaassa pelissä. TPS saa nyt vastaansa Munchenin ja ottelu alkaa sunnuntaina kello 18:30!

Voit katsoa ottelun netissä helposti. Sinun tulee ainoastaan liittyä Nordicbetille ja pelitilisi saldo tulee olla vähintään 1€. Ottelun nähdäksesi sinun siis tulee tehdä talletus, mutta talletusta ei tarvitse käyttää rahapelaamiseen, vaan voit nostaa sen pois myöhemmin. Käytännössä ottelun katsominen on siis ilmaista.
Nordicbet: siirry katsomaan matsia suorana tästä >>

Voit tallettaa Nordicbetille seuraavin menetelmin:

Verkkopankit (Nordea, OP, Danske/Sampo, Säästöpankki/Aktia,POP-pankki, Ålandsbankin, Handelsbankenin, Tapiola ja S-Pankki)
Tavallinen pankkisiirto
Visa, Mastercard, Visa Electron ja Maestro -kortit
Skrill
Neteller
Paysafecard

Minimitalletus Nordicbetille on 10€ kaikilla talletustavoilla.

Liity Nordicbetille suoraan tästä --->>

Maalikooste ottelusta Malmö - TPS
Hyödynnä myös tervetuliaisbonuksesi!


Nähdäksesi Munchenin ja TPS:n live stream -lähetyksen, sinun ei tarvitse lyödä omalla rahallasi lainkaan vetoa. Mikäli kuitenkin haluat iskeä vedot sisään, kannattaa se tehdä samalla sivustolla uudella bonuksella!

Kaikki uudet Nordicbetille liittyneet saavat ensimmäiselle talletukselleen jopa 100% bonusta 100€ saakka. Talletat siis vaikkapa 20€ nähdäksesi ottelun, voit samalla lyödä vetoja 40€ edestä! Maksimibonus on 100€ pelaajaa kohden. Voit lukea lisää uuden pelaajan bonuksesta Nordicbet-arvostelustamme täältä --->>