Katso Neman Grodno - Jyp suorana!

Julkaistu: 06.10.2017 10:00


Katso Neman Grodno - Jyp suorana!
Katso CHL-ottelu Neman Grodno - Jyp suorana live stream -lähetyksenä Nordicbetillä!

Neman Grodno - Jyp Live Stream


Jyp kohtaa CHL:n alkulohkon viimeisessä ottelussaan valko-venäläisen Neman Grodnon. Ottelu alkaa tiistaina 10.10. klo 19:00. Ottelun näet suorana ja ilmaiseksi Nordicbetin live stream-palvelusta.

Ottelun katsominen netissä on helppoa. Sinun tulee ainoastaan liittyä Nordicbetille ja pelitilisi saldo tulee olla vähintään 1€. Ottelun nähdäksesi sinun siis tulee tehdä talletus, mutta talletusta ei tarvitse käyttää rahapelaamiseen, vaan voit nostaa sen pois myöhemmin. Käytännössä ottelun katsominen on siis ilmaista.

Liity Nordicbetille suoraan tästä --->>

Voit tallettaa Nordicbetille seuraavin menetelmin:

Verkkopankit (Nordea, OP, Danske/Sampo, Säästöpankki/Aktia,POP-pankki, Ålandsbankin, Handelsbankenin, Tapiola ja S-Pankki)
Tavallinen pankkisiirto
Visa, Mastercard, Visa Electron ja Maestro -kortit
Skrill
Neteller
Paysafecard

Minimitalletus Nordicbetille on 10€ kaikilla talletustavoilla.

Hyödynnä myös tervetuliaisbonuksesi!


Kaikki uudet Nordicbetille liittyneet saavat ensimmäiselle talletukselleen jopa 100% bonusta 100€ saakka. Talletat siis vaikkapa 20€ nähdäksesi ottelun, voit samalla lyödä vetoja 40€ edestä! Maksimibonus on 100€ pelaajaa kohden. Voit lukea lisää uuden pelaajan bonuksesta Nordicbet-arvostelustamme täältä --->>

Nordicbet

Edellisottelun parhaat palat:


Alta voit katsoa joukkueiden edellisen kohtaamisen parhaat palat.Neman Grodno - Jyp otteluennakko


Jyp vei joukkueiden edellisen kohtaamisen niukasti luvuin 3-2 rankkarikisan jälkeen. Jyväskyläläiset tarvitsivat viimeisistä kahdesta ottelusta yhden pisteen varmistaakseen jatkoapaikkansa ja tämä toteutui jo ennen viimeistä ottelua. Jyp johti edellistä ottelua 2-0 n. 7 minuuttia ottelua ollessa jäljellä, mutta valko-venäläiset nostivat tempoaan ja agressiivisuuttaan lopussa ja tulivat väkisin tasoihin.

Valko-Venäläiset eivät jatka alkulohkosta jatkoon ja ovat tällä hetkellä viimeisellä sijalla, pisteen päässä Vienna Capitalsista. Neman Grodnolla on mahdollisuus kivuta Viennan ohi sarjataulukossa kolmanneksi, mutta mitään merkitystä jatkon kannalta sillä ei ole.
Katso Neman Grodno - Jyp suorana!


Joukkue tulee kuitenkin olemaan motivoitunut, sillä he pääsevät pelaamaan viimeisen ottelunsa kotikentällä. Vieraissa pelatussa viimeisessä merkityksettömässä ottelussa motivaatiota olisi voinut enemmän kyseenalaistaa, mutta kotiedun ja näyttämisenhalun vuoksi taistelutahdon luulisi säilyvän.

Jyp lähtee silti viimeiseen otteluun ennakkosuosikkina, mutta onko nähtävissä lepuutuksia, uusien pelaajien ajamista sisään? Jyp on jo varmistanut jatkopaikan ja on mielenkiintoista nähdä jyväskyläläisten motivaatio tähän otteluun.JYP kokoonpano


Alla JYPin päivitetty kokoonpano otteluun.

Maalivahti: Eetu Laurikainen
Varamaalivahti: Juho Olkinuora

1. ketju

Kolehmainen - Kanninen - Rooba

Jokinen - Vainio
2. ketju

Likola - Hotakainen - Sund

Ikonen - Salmela3. ketju

Stråka - Saari - Tiainen

Aitola - Honka
4. ketju

Mikkonen - Mustonen - Ratinen

Lindroos - AllenNordicbet