Valitse vedonlyönnin tervetulobonus kahdesta vaihtoehdosta - jopa 200%!

Valitse vedonlyönnin tervetulobonus kahdesta vaihtoehdosta - jopa 200%!
Saksalainen Neo.bet tarjoaa uusille asikkailleen ainutlaatuisen mahdollisuuden valita talletusbonus kahdesta eri vaihtoehdosta. Lunastatko sinä aloittelijan vai pro-pelaajan bonuksen?

Oletko jo tutustunut saksalaiseen vedonlyöntisivustoon nimeltä NEO.bet? Jos et, niin ota hetki aikaa, lue läpi tarjouksemme ja tutustu autobahnin lailla toimivaan sivustoon lunastamalla juuri sinulle sopiva vedonlyöntibonus!NEO.bet on vuonna 2018 toimintansa aloittanut sivusto, joka on keskittynyt vain ja ainoastaan veikkaamiseen! Booker operoi Maltan pelilisenssin alla tarjoten suomalaiselle vedonlyöjille MGA-lisenssin tuoman luotettavuuden ja tietenkin verovapaat voitot. Neo.bet tarjoaa juuri nyt kaikille VB:n lukijoille kaksi vaihtoehtoista talletusbonusta, joista voit vapaasti poimia juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. Oletko sinä aloittelija vai pro?

NEO.bet vedonlyöntibonus


Neo.bet tarjoaa siis kaksi erilaista talletusbonusta. Aloittelijoille suunnattuun tarjoukseen kuuluu 200 prosentin talletusbonus 50 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa siis sitä, että saat 25 € talletuksella pelitilillesi 75 € pelirahaa. Pro bonus sen sijaan tarjoaa 100 prosentin talletusbonuksen 150 euroon asti eli talletuksen tuplauksen.

Todellisuudessa Starter- ja Pro-nimikkeistä ei kannata välittää, vaan valita se tarjous, kumpi enemmän tällä hetkellä houkuttelee. Ensin mainittu 200 % bonus tarjoaa mukavasti pelirahaa pikkutalletuksella, kun taas jälkimmäisessä absoluuttinen euromäärä on suurempi. Kumman valitsetkaan, lunastaminen on helppoa!

Näin lunastat NEO.bet vedonlyöntibonuksen
NEO.bet kierrätys


Neo.bet tarjoa bonuksille varsin kohtuulliset kierrätysehdot. Sivusto velvoittaa kierrättämään sekä talletuksen että bonuksen osuudet viisi kertaa vain 1,50 minimikertoimella. Kierrätykselle tarjotaan myös mukavasti aikaa, sillä kierrätys on voimassa peräti 100 päivää. Bonusehtojen ainoa pieni miinus on se, että maksimipanos kierrätyksessä on lunastettua bonusta vastaava summa. Eli jos olet lunastanut itsellesi bonusrahaa 50 € edestä, niin esimerkiksi 100 € vedossa kierrätys etenee vain 50 € summalla.

+Säännöt ja ehdot


  1. Kampanja voimassa toistaiseksi
  2. Bonuksella ja talletuksella 5x kierrätysvaatimus
  3. Kierrätyksen minikerroin 1,50
  4. Kierrätysaika 100 päivää
  5. Bonusrahaa voi kierrättää maksimissaan lunastattua bonusta vastaavalla summalla
  6. Neo.betin yleiset säännöt ja ehdot voimassa