Valitse oma bonuksesi, otatko 200% vai 100% ensitalletuksen korotuksen?

Valitse oma bonuksesi, otatko 200% vai 100% ensitalletuksen korotuksen?
Valitse uudelta Neo.bet vedonlyöntisivustolta juuri sinulle sopiva bonus kahdesta eri vaihtoehdosta!

Oletko jo tutustunut uuteen saksalaiseen vedonlyöntisivustoon Neo.bet? Jos et niin ota hetki aikaa, lue läpi tarjouksemme ja tutustu autobahnin lailla toimivaan sivustoon lunastamalla juuri sinulle sopiva vedonlyöntibonus!Neo.bet on vuonna 2018 toimintansa aloittanut sivusto, joka on keskittynyt vain ja ainoastaan veikkaamiseen! Sivu operoi Maltan pelilisenssin alla tarjoten suomalaiselle vedonlyöjille MGA lisenssin tuoman luotettavuuden ja verovapaat veikkausvoitot. Neo.bet tarjoaa juuri nyt kaikille Veikkausbonukset.com sivun lukijoille kaksi vaihtoehtoista talletusbonusta, joista voit vapaasti poimia juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. Oletko sinä aloittelija vai pro?

Valitse oma bonuksesi, otatko 200% vai 100% ensitalletuksen korotuksen?

Neo.bet vedonlyöntibonus


Neo.bet tarjoaa kaksi erilaista talletusbonaria. Sivuston niin sanottu aloittelijan paketti tarjoaa 200% talletuksen korotuksen aina 50€ saakka. Käytännössä tämä tarkoittaa siis sitä, että saat 25€ talletuksella pelitilillesi 75€ pelattavaa. Pro bonus sen sijaan on muotoa 100% talletusbonus aina 150€ asti. Alta löydät ohjeet, miten napata oma bonuksesi:

Näin lunastat Neo.bet vedonlyöntibonuksen
Neo.bet kierrätys


Neo.bet tarjoa bonuksille varsin kohtuulliset kierrätysehdot. Sivusto velvoittaa kierrättämään talletuksen sekä bonuksen viisi kertaa (x5) vain 1.50 kerroinvaatimuksella. Kierrätykselle tarjotaan varsin mukavasti aikaa, sillä kierrätys on voimassa peräti 100 päivää. Bonusehtojen ainoa pieni miinus on se, että maksimipanos kierrätyksessä on lunastettua bonusta vastaava summa. Eli jos olet lunastanut itsellesi bonusrahaa 50€ edestä niin esimerkiksi 100€ vedossa kierrätys etenee vain 50€ summalla.

+Säännöt ja ehdot


  1. Kampanja voimassa toistaiseksi
  2. Bonuksella kierrätysvaatimus x5
  3. Kierrätyksen minikerroin 1.50
  4. Kierrätysaika 100pv
  5. Bonusrahaa voi kierrättää maksimissaan lunastattua bonusta vastaavalla summalla
  6. Neo.betin yleiset säännöt ja ehdot voimassa