New York Rangers - Florida Panthers suorana Unibet TV:stä!

New York Rangers - Florida Panthers suorana Unibet TV:stä!
New York Rangers - Florida Panthers suorana Unibet TV:ssä 9.11. kello 02:00!

New York Rangers - Florida Panthers live stream 9.11.2021NHL:ssä vastakkain kaksi suomalaista, joilla toisella peli kulkee ja toisella ei. Kotijoukkue New York Rangersin Kaapo Kakon tehotilasto on vielä kiikarimallia. Peliaikaa Kakko saa mukavasti noin vartti per matsi, mutta homma ei suju. Viime matsissa Washingtonia vastaan Kakko laukoi viisi kertaa, mutta sitä ennen seitsemässä matsissa hän oli saanut aikaiseksi vain viisi kutia.

Vierailija Florida Panthersin Alexander Barkovilla sitten taas sujuu. Barkovin saldo on 7+5, ja mikä tärkeintä, Panthers on ollut alkukaudella koko NHL:N paras joukkue. 11 matsista se on voittanut kymmenen.

Sinä NHL-fani! Jos ei yöllä tule uni, niin Unibet TV:n live streamissa alkaa kello 02:00 ottelu New York Rangers vastaan Florida Panthers.

Unibet TV: Katso New York Rangers - Florida Panthers täältä >>

Unibetilla otteluiden katsominen vaatii pelitilin, sekä vähintään 0,01 € eli vain yhden sentin verran rahaa pelitilillä. Yhdellä sentillä näet hamaan tulevaisuuteen saakka kaiken live stream -sisällön. Otteluiden katsominen siis vaatii ainakin minimitalletuksen tekemisen.

Unibet TV: Katso New York Rangers - Florida Panthers täältä >>