Jääkiekon MM-tarjous: Lunasta itsellesi nyt MM2019-mestaruuspaita!

Julkaistu: 28.05.2019 10:23


Jääkiekon MM-tarjous: Lunasta itsellesi nyt MM2019-mestaruuspaita!
Nopeampi.com on yksi uusimmista vedonlyöntisivustoista. Sivusto toimii täysin ilman rekisteröintiä ja tarjoaa nyt kaikille pelaajilleen MM2019-mestaruuspaitoja.
Suomi on uusi maailmanmestari! Tämän kunniaksi Nopeampi.com on päättänyt laittaa lisää klassikko MM-aiheisia mestaruuspaitoja jakoon - tällä kertaa vuoden 2019 MM-paitoja!

Paitoja on jaossa 100 kappaletta, ja saat oman itsellesi, kun osallistut kampanjaan ja talletat vähintään 50€, sekä lyöt samalla summan vetoja vähintään 1.60 kertoimilla.

Vedonlyönti ilman asiakastilin luomista on yksi vedonlyöntialan tuoreimpia ominaisuuksia. Täysin suomenkielinen Nopeampi.com on nimensä mukaisesti helppo ja nopea paikka lyödä vetoa, sillä et tarvitse ollenkaan erillistä pelitiliä. Kaikki tapahtuu suoraan verkkopankkitunnuksillasi ja pääset pelaamaan suoraan.

Näin lunastat MM2019-paidan:


 • Siirry Nopeampi.com sivustolle tästä >>
 • Klikkaa itsesi tarjoukseen etusivun kuvasta
 • Klikkaa painiketta "osallistu!"
 • Tee vähintään 50€ talletus
 • Lyö vetoa väh. 50 eurolla (min. kertoimet 1,60)
 • Saat itsellesi MM2019-paidan
Jääkiekon MM mestaruus paita 2019


Nopeampi: Siirry lunastamaan MM-paitasi täältä >>

-Paitoja jaetaan vain sadalle ensimmäiselle ja emme voi valitettavasti luvata, että saat itsellesi juuri oikean koon, mutta yritämme parhaamme! Kampanja poistuu sivuilta mahdollisimman nopeasti, kun 100 paitaa on jaettu. Näin ollen sinun tulisi saada paitasi, mikäli kampanja vielä löytyy sivulta. Nopeampi.com ei voi valitettavasti kuitenkaan ottaa vastuuta, jos kampanja on vielä sivuilla kun 100 paitaa on jaettu.


Säännöt ja ehdot


 1. Kampanja voimassa niin kauan kun paitoja riittää
 2. Pelaajan tulee painaa osallistu-nappia, kun hän on kirjautuneena sisään ollakseen mukana
 3. Pelaajan tulee tehdä tämän jälkeen vähintään 50 euron talletus ja asettaa vetoja 50 eurolla vähintään 1.60 kertoimella
 4. Vain 100 ensimmäistä saavat paidan
 5. Nopeampi.com on sinuun yhteydessä sähköpostilla, jos onnistut olemaan 100 ensimmäisen joukossa.
 6. Emme voi luvata, että kaikille riittää oikeita kokoja