Jääkiekon MM-tarjous: Lunasta itsellesi nyt MM95-mestaruuspaita!

Julkaistu: 17.05.2019 12:09


Jääkiekon MM-tarjous: Lunasta itsellesi nyt MM95-mestaruuspaita!
Nopeampi.com on yksi uusimmista vedonlyöntisivustoista. Sivusto toimii täysin ilman rekisteröintiä ja tarjoaa nyt kaikille pelaajilleen MM95-mestaruuspaitoja.
Suuren kysynnän vuoksi Nopeampi.com on päättänyt laittaa lisää klassikko MM95-mestaruuspaitoja jakoon. Tällä kertaa jaossa on 100 kappaletta svetareita, minkä saat itsellesi, kun osallistut kampanjaan ja talletat vähintään 20€, sekä lyöt samalla summan vetoja vähintään 1.80 kertoimella.

Vedonlyönti ilman asiakastilin luomista on yksi vedonlyöntialan tuoreimpia ominaisuuksia. Täysin suomenkielinen Nopeampi.com on nimensä mukaisesti helppo ja nopea paikka lyödä vetoa, sillä et tarvitse ollenkaan erillistä pelitiliä. Kaikki tapahtuu suoraan verkkopankkitunnuksillasi ja pääset pelaamaan suoraan.

Näin lunastat MM95-paidan:


 • Siirry nopeampi.com sivustolle tästä >>
 • Klikkaa itsesi tarjoukseen etusivun kuvasta
 • Klikkaa painiketta "osallistu!"
 • Tee vähintään 20€ talletus
 • Pelaa 20€ minimikertoimilla 1.80
 • Saat itsellesi MM95-paidan*
nopeampi: siirry lunastamaan 10€ ilmaisvetosi täältä >>

*Paitoja jaetaan vain sadalle ensimmäiselle ja emme voi valitettavasti luvata, että saat itsellesi juuri oikean koon, mutta yritämme parhaamme! Kampanja poistuu sivuilta mahdollisimman nopeasti, kun 100 paitaa on jaettu. Näin ollen sinun tulisi saada paitasi, mikäli kampanja vielä löytyy sivulta. Nopeampi.com ei voi valitettavasti kuitenkaan ottaa vastuuta, jos kampanja on vielä sivuilla kun 100 paitaa on jaettu.


Säännöt ja ehdot


 1. Tarjous voimassa niin kauan kuin paitoja riittää
 2. Pelaajan tulee painaa "osallistu" nappia, kun hän on kirjautuneena sisään ollakseen mukana
 3. Pelaajan tulee tehdä tämän jälkeen vähintään 20 euron talletus ja asettaa vetoja 20 eurolla vähintään 1.80 kertoimella
 4. Vain 100 ensimmäistä saavat paidan
 5. Voittajiin ollaan yhteydessä sähköpostilla, jos onnistut olemaan 100 ensimmäisen joukossa