Katso Norwich - Liverpool suorana Unibet TV:stä!

Katso Norwich - Liverpool suorana Unibet TV:stä!
Norwich - Liverpool suorana Unibet TV:ssä 21.9. kello 21:45!

Norwich - Liverpool live stream 21.9.2021Englannin Liigacupissa tänään on kentällä Valioliigan suurseuroja. Liverpool matkaa Norwichin Carrow Roadille. Poolilla on ollut tapana laittaa Liigacupin matseihin kakkosketjun pelaajia kentälle, ja varmasti Norwichin manageri Farkekin peluuttaa mieluummin vähälle peliajalle jääneitä. Luultavasti Mane, Salah ja Pukki istuvat tänään penkillä.

Liverpoolin liigakausi on alkanut mainiosti. Joukkue on sarjakärjessä aivan samalla saldolla Chelsean kanssa. Norwich sitten taas näyttää olevan liigan heikoin joukkue. Hissi on jo tilattu. Melkein pitäisi tapahtua ihme tai jotain vastaavaa, että Norwich parantaisi niin paljon, että se lopulta säilyisi sarjassa.

Tulisiko EFL Cupista Norwichille menestystä, kun liigassa on hankalaa? Norwich vastaan Liverpool 21.9. kello 21:45 Unibetin live streamissa!

Unibet TV: Katso Norwich - Liverpool täältä >>

Unibetilla otteluiden katsominen vaatii pelitilin, sekä vähintään 0,01 € eli vain yhden sentin verran rahaa pelitilillä. Yhdellä sentillä näet hamaan tulevaisuuteen saakka kaiken live stream -sisällön. Otteluiden katsominen siis vaatii ainakin minimitalletuksen tekemisen.

Unibet TV: Katso Norwich - Liverpool täältä >>