Katso Nottingham - TPS suorana!

Julkaistu: 29.09.2017 07:48


Katso Nottingham - TPS suorana!
Katso CHL-ottelu Nottingham - TPS suorana live stream -lähetyksenä Nordicbetillä!

Nottingham - TPS Live Stream


Turun Palloseura eli TPS iskee seuraavaksi brittiläistä Nottinghamia vastaan. Ottelu alkaa tiistaina 3.10. klo 21:00 alkaen. Matsin näet suorana ja ilmaiseksi Nordicbetin live stream-palvelusta.

Ottelun näkeminen on helppoa. Sinun tulee ainoastaan liittyä Nordicbetille ja pelitilisi saldo tulee olla vähintään 1€. Ottelun nähdäksesi sinun siis tulee tehdä talletus, mutta talletusta ei tarvitse käyttää rahapelaamiseen, vaan voit nostaa sen pois myöhemmin. Käytännössä ottelun katsominen on siis ilmaista.

Liity Nordicbetille suoraan tästä --->>

Voit tallettaa Nordicbetille seuraavin menetelmin:

Verkkopankit (Nordea, OP, Danske/Sampo, Säästöpankki/Aktia,POP-pankki, Ålandsbankin, Handelsbankenin, Tapiola ja S-Pankki)
Tavallinen pankkisiirto
Visa, Mastercard, Visa Electron ja Maestro -kortit
Skrill
Neteller
Paysafecard

Minimitalletus Nordicbetille on 10€ kaikilla talletustavoilla.

Hyödynnä myös tervetuliaisbonuksesi!


Kaikki uudet Nordicbetille liittyneet saavat ensimmäiselle talletukselleen jopa 100% bonusta 100€ saakka. Talletat siis vaikkapa 20€ nähdäksesi ottelun, voit samalla lyödä vetoja 40€ edestä! Maksimibonus on 100€ pelaajaa kohden. Voit lukea lisää uuden pelaajan bonuksesta Nordicbet-arvostelustamme täältä --->>

Nordicbet

Edellisottelun parhaat palat:


Alta voit katsoa TPS:n edellisen CHL-ottelun parhaat palat Mountfieldiä vastaan.Nottingham - TPS otteluennakko


F Lohkon tilanne on hyvin mielenkiintoinen. Alunperin lohkossa oli selkeät kaksi joukkuetta, jotka jatkaisivat jatkoon, sveitsiläinen Bern sekä TPS. Ensimmäisten CHL-otteluiden jälkeen kuitenkin yllätykseksi englantilainen Nottingham johtaa lohkoa, voitettuaan jopa kolme ottelua neljästä. Kukaan ei ole varmistanut vielä jatkoapaikkaansa. TPS on lohkon kolmantena kahdella voitolla ja on nyt kovan paikana edessä. TPS:n tulee voittaa Nottingham päästääkseen kunnolla kiinni jatkopaikkaan.

Nottingham on ollut kerran mukana CHL:ssä aikaisemmin kaudella 2014-15, tuloksen jääden laihaksi. Nyt kuitenkin ensimmäisen neljän ottelun he ovat tehneet mm. eniten maaleja omassa lohkossaan. Bernin kaataminen 4-2 kotikentällä oli todellinen jymypaukku ja TPS:n tulee olla tarkkana, vaikka lähteekin isona ennakkosuosikkina otteluun. Nottingham on yksi niistä joukkueista, jotka ovat motivoituneita kohtaamaan isompia euroopan seuroja. Hieman takki auki kenties lähteneet muut seurat ovat auttamatta vaikeuksissa näiden pienten seurojen kotikentillä, jos asenne ei ole kunnossa.TPS:n kokoonpano


Alla TPS:n kokoonpano otteluun.

Maalivahti: Oskari Setänen
Varamaalivahti: Rasmus Tirronen

1. ketju

Lindsten - Virta - Kallio

Tallinder - Eronen
2. ketju

Nyström - Karvonen - Palmu

Reunanen - Heikkinen3. ketju

Taavitsainen - Väyrynen - Nieminen

Forsström - Ekeståhl-Jonsson
4. ketju

Pikkarainen - Virtanen - Nurmi

Pajuniemi + BergerNordicbet