Katso Australian avointen finaali Djokovic - Nadal suorana!

Julkaistu: 25.01.2019 13:10


Katso Australian avointen finaali Djokovic - Nadal suorana!
Australian Avoimet huipentuu finaaliin, jossa kohtaavat Novak Djokovic ja Rafael Nadal. Katso australian avoimet finaali suorana Unibet TV:stä!

Novak Djokovic - Rafael Nadal live stream


Vuoden 2019 ensimmäinen tenniksen Grand Slam-turnaus huipentuu miesten kaksinpelin osalta sunnuntaina klo 10:40 Suomen aikaa, kun finaaliottelussa kohtaa Novak Djokovic ja Rafael Nadal. Näet ottelun suorana lähetyksenä Unibet TV:stä. Näet finaaliottelun, jos sinulla on pelitili Unibetilla sekä vähintään yksi sentti eli 0,01€ rahaa pelitililläsi.

Näin katsot Australian avointen finaalin


1. Liity Unibetille

Rekisteröi itsellesi Unibetin pelitili, jos sinulla ei sellaista ole.

2. Käynnistä Unibet TV

Laita Unibet TV niinsanotusti tulille ja varmista että pelitililläsi on vähintään 0,01€ rahaa. Näin saat kaiken Unibet TV:n sisällön katsottavaksi.

3. Katso Australian avoimet finaali!

Ottelu alkaa sunnuntaina klo 10:40. Ole vastaanottimen ääressä silloin ja katso Djokovic - Nadal suorana!
Djokovic - Nadal ennakko & vedonlyönti


Kukaan ei varmasti hirveästi yllättynyt, ketä Australian Openin finaalissa tänä vuonna nähdään. Turnauksessa nähtiin kuitenkin semifinaaleissa yllätykset, kun sekä kreikkalainen Stefanos Tsitsipas sekä ranskalainen Lucas Pouille etenivät näinkin pitkälle. Molemmilla tuli kuitenkin seinä vastaan välierissä hyvin nopeasti ja molemmat hävisivät ottelunsa 3-0.

Rafael Nadal on edennyt puhtaalla pelillä koko turnauksen. Nadal ei ole hävinnyt yhtään erää koko turnauksessa ja voittanut kuusi otteluaan kaikki 3-0. Myös Djokovic on ollut kovassa iskussa ja jyräsi Pouillen välierässä myös tylysti 3-0. Djokovic on hävinnyt turnauksessa vain kaksi erää, kun Shapovalovia ja Medvedeviä vastaan ottelut päättyivät 3-1.
Katso Djokovic - Nadal live stream suora lähetys sunnuntaina 27. tammikuuta!Vedonlyöntiyhtiöt pitävät finaaliottelua ennakkoon hyvin tasaisena. Djokovic on Unibetin kertoimissa hienoinen ennakkosuosikki ja sivusto arvioi Djokovicin olevan voittaja noin 56% todennäköisyydellä.

Novak Djokovic - Rafael Nadal kertoimet
Hyödynnä Unibetin 100€ ensitalletusbonus


Jos olet uusi asiakas Unibetilla ja liityt sivustolle ensimmäistä kertaa, saat tervetulotarjouksena 100€ bonuksen Unibetin vedonlyöntiin. Voit hyödyntää bonuksesi esimerkiksi samalla, kun katsot Djokovicin ja Nadalin finaaliottelua. Ensimmäinen talletuksesi siis tuplataan aina 100€ saakka. Minimissään bonuksen saa jo 10€ talletuksella. Voit lukea lisää Unibetin bonuksesta täältä: Unibet bonus >>

Siirry pelaamaan: Hyödynnä Unibetin ensitalletusbonus tästä >>

Unibet