Tarjolla uusi bonus - Lunasta tarjous!

Julkaistu: 15.01.2018 10:09


Tarjolla uusi bonus - Lunasta tarjous!
Vedonlyöjille nyt tarjolla uusi 50€ arvoinen bonus. Vedonlyöntisivusto LVBet on uusin tulokas Veikkausbonukset.comin listoilla.
Olemme listanneet sivustollemme vedonlyöntibonukset, vedonlyöntisivustot ja muun muassa kaikki uudet vedonlyöntisivut perustamisjärjestyksessä vuosiluvun mukaan. Uusin tulokas listoillamme on vuonna 2016 perustettu LVBet, mikä tarjoaa pelaajilleen 100% bonuksen aina 50€ asti.

LVBet bonus - Näin lunastat tarjouksen:


LVBet bonus on yhteensä 100% aina 50€ asti, eli kansankielellä ilmaistuna, saat 50€ talletuksella yhteensä 100€ pelirahaa. Minimitalletus bonukselle on 10€. Kierrätysvaatimus (bonus + talletus) on yhteensä 6-kertainen ja kierrätys tulee suorittaa minimikertoimella 1,80.

  1. Siirry tästä LVBetin sivustolle >>
  2. Rekisteröi ilmainen pelitili
  3. Tee ensimmäinen talletuksesi vedonlyönnin puolella
  4. Bonus lisätään tilillesi välittömästi

Bonuksen kierrätysehdot ja säännöt:


LVBetin bonus-säännöissä on yksi erikoinen, ja huomioitava kohta. Kierrätysvaatimus tulee nimittäin täyttää yhdistelmäkohteilla, eli singlet eivät kierrätä bonusta. Jokaisessa vedossa tulee siis olla vähintään kaksi valintaa. Näiden yhteiskerroin tulee olla vähintään 1,80 ja yksittäisen kohteen kerroin vähintään 1,25.

Bonus tulee kierrättää 30 päivän kuluessa ja se on luonnollisesti voimassa vain uusille LVBetin pelaajille, jotka tekevät ensimmäisen talletuksensa. Bonus-ehdoissa ei ole erikseen kielletty Neteller- tai Skrill-talletuksia bonuksen lunastamiseksi.

LVBet - Maltan lisenssi, ei vielä suomeksi


LVBet on vuonna 2016 perustettu vedonlyöntisivusto, mikä toimii Maltan peliviranomaisen, Malta Gaming Authorityn myöntämien pelilisenssien alaisuudessa. Näin ollen suomalaispelaajat saavat nauttia täysin verovapaista voitoista.
LV BET


Sivusto ei tarjoa ainakaan vielä palveluita suomeksi, eli sivusto on englanninkielinen ja myös asiakaspalvelua saa englanniksi. Muita kielivaihtoehtoja ovat turkki, saksa ja puola.

Talletusvaihtoehdot sopivat kuitenkin hyvin suomalaisille. Verkkopankkitalletukset voi tehdä Eutellerin tai Trustlyn avulla, mukana ovat kaikki perinteiset pankki- ja luottokorttimaksut sekä tietenkin e-lompakot, kuten Neteller tai Skrill.

Kertoimet ja kohteet sivustolla ovat ns. perustasoa. Yllättävän laajaa kohdevalikoimaa on tarjolla muun muassa käsipalloon. Pienemmistä lajeista myös snooker on vahvasti näkyvillä sivustolla.

Kohdenavigaation kanssa olisi LVBetilla vielä parannettavan varaa, sillä tietyn kohteen löytämisen eteen pitää tehdä ikävän paljon töitä. Joku tietty kohde saattaa olla useamman klikin päässä, mikä saattaa saada rauhattomimmat pelaajat hermostumaan.
LVBet: Siirry sivustolle tästä & lunasta 50€ bonus >>