Yleisurheilun MM-kisojen vedot sisään 150€ bonuksella!

Julkaistu: 03.08.2017 12:15


Yleisurheilun MM-kisojen vedot sisään 150€ bonuksella!
Yleisurheilun MM-kisat ovat täällä! Lyö vetosi sisään parhailla kertoimilla ja kohteilla sekä käytä maittava 150€ bonus!
Yleisurheilun MM-kisat ovat täällä! Mikäli olet lyömässä yleisurheiluvetoja sisään MM-kisojen aikaan, kannattaa se ehdottomasti tehdä Coolbetin sivustolla. Tarjolla on ylivoimaisesti MM-kisojen paras kohdetarjonta ja kertoimet sekä varsin mukava uusien pelaajien bonus.

Uusien pelaajien bonus: 100% aina 150€ asti!


Coolbet tarjoaa pelaajilleen 100% bonuksen aina 150€ asti. Tämä tarkoittaa, että kun teet pelitilille 150 euron talletuksen, saat yhteensä 300€ pelirahaa. Voit toki tehdä myös pienemmän talletuksen: esimerkiksi 50€ talletuksella saat 100€ pelirahaa. Minimitalletus on 10€, millä saat siis 20€ pelirahaa.

Bonus on helppo lunastaa ja siinä on yksi markkinoiden helpoimmista kierrätysvaatimuksista. Alla helpot ohjeet, miten lunasta bonuksen. Tämän jälkeen pääset lyömään MM-kisoista vetoa välittömästi talletustasi isommalla kassalla.

Näin saat 150€ bonuksen:


 1. Siirry tästä Coolbetin sivustolle >>
 2. Avaa ilmainen pelitili
 3. Tee talletuksesi ja käytä bonuskoodi COOL150
 4. Coolbet tuplaa välittömästi talletuksesi

Säännöt / ehdot:


 • Minimitalletus bonukselle on 10 euroa. Mikäli talletat 10€, saat 20€ pelirahaa.
 • Bonus on saatavilla vain Coolbetin uusille asiakkaille
 • Bonus tulee kierrättää kuusi kertaa (6x) ennen kuin voit tehdä nostoja
 • Talletuksella ei ole kierrätysvaatimuksia
 • Kierrätys tulee tehdä 30 päivän sisällä
 • Minimikerroin kierrätyksessä: 1,50 *
 • Neteller/Skrill -talletukset eivät käy bonuksen lunastamiseksi
 • Bonukseen ovat oikeutetut pelaajat seuraavista maista: Suomi, Ruotsi, Norja, Viro, Islanti

* Järjestelmä-, yhdistelmä- sekä live-vedot lasketaan mukaan kierrätysvaatimuksiin. Asian selvennykseksi: mikäli yksittäisen (single-)vedon kerroin on alle 1,50, sitä ei lasketa mukaan kierrätykseen. Useamman kohteen veto, jossa yksittäinen kohde on alle 1,50, lasketaan mukaan kierrätykseen, kunhan vetokupongin kokonaiskerroin on vähintään 1,50.Coolbet: Paras pelipaikka YU MM-kisoihin!


Isoissa lajeissa, kuten jalkapallossa, jääkiekossa, tenniksessä ja vaikkapa koripallossa vedonlyöntisivuston valinnalla ei ole niin suurta väliä, sillä kaikki vedonlyöntisivustot tarjoavat kohtalaisen samanveroiset kertoimet ja kohteet peleihin.

Pienemmissä lajeissa, kuten snooker, pesäpallo ja vaikkapa nyt Yleisurheilun MM-kisat, pelisivuston valinta nousee kuitenkin huomattavasti tärkeämpään osaan. Kertoimissa ja kohteissa on mittavia eroja, sillä vedonlyöntiyhtiöt eivät panosta yleisurheiluun samalla tavalla kuin muihin lajeihin.

Esimerkkinä voidaan käyttää vaikkapa tätä yleisurheilun asiantuntijamme poimimaa pelivihjettä miesten kiekkoon. Kohteeseen tarjoaa kertoimen ainoastaan kolme pelisivustoa ja hajonta kertoimien välillä on valtava: Coolbet tarjoaa kohteeseen kertoimen 2,00, kun taas muut vedonlyöntisivustot ainoastaan 1,65.

Coolbet tarjoaa parhaat kertoimet yleisurheilun MM-kisoihin

Pelaamalla kisojen ajan Coolbetin sivustolla, saat siis huomattavasti parempia kertoimia vetoihin. Lisäksi sinulla on paljon enemmän kohteita tarjolla, mitä pelata.

Paljon erikoiskohteita suomalaisille!


Coolbet on myös huomioinut loistavasti suomalaiset vedonlyöjät! Tarjolla on mittava määrä erikoiskohteita suomalaisten menestysten osalta. Tällä hetkellä voit käydä esimerkiksi veikkaamassa jokaista suomalaisurheilijaa, selviytyykö hän finaaliin vai ei?

Lisäksi kisojen aikana Coolbet tulee varmasti lisäämään kohteita, kun finaalit lähestyvät.

Pelisivusto sopii muutenkin loistavasti suomalaispelaajien käyttöön. Viron lisenssien alla toimiva Coolbet on tällä hetkellä läpinäkyvin ja luotettavin vedonlyöntikertoimien tarjoama. Nordicbetin perustajan ja entisen omistaja uusi sivusto avattiin vasta 2016, mutta se on heti osoittanut luotettavuutensa.

Talletukset on turvallista tehdä verkkopankista, voittosi ovat verovapaat, sivusto on täysin suomenkielinen ja tarjolla myös hyvä suomenkielinen asiakaspalvelu. Voit lukea lisää itse sivustosta täältä: Coolbet kokemuksia.

Miksi lyödä MM-vedot sisään Coolbetilla?

 1. Parhaat kertoimet kisoihin
 2. Laajin kohdevalikoima
 3. Eniten suomalaiskohteita
 4. Loistava bonus uusille pelaajille
 5. Paljon hyviä kampanjoita vanhoille pelaajille

Coolbet