Avaako Laine heti maalitilin? Katso kertoimet & tarjoukset!

Julkaistu: 04.10.2017 00:00


Avaako Laine heti maalitilin? Katso kertoimet & tarjoukset!
NHL-kausi 2017-2018 alkaa ensi yönä ja luvassa on heti suomalaisittain upea koitos, kun Winnipeg Jets kohtaa Toronto Maple Leafsin.
Patrik Laineen kertoimille on tullut paljon kyselyjä, joten poimimme lukijoille parhaat kertoimet illan otteluun sekä Patrik Laineen tehopisteille ja maaleille. Taulukosta voi katsoa kerroin poiminnat, lisäksi kannattaa katsoa alta myös parhaisiin kertoimiin liittyviä vedonlyöntibonuksia, millä voit parantaa voittojasi huomattavasti.Patrik Laine tekee avausmaalin: 10,50 @Mr Green


Tekeekö Laine ottelun ensimmäisen maalin? Mikäli uskot siihen, saat kohteelle kertoimen 10,50. Esimerkiksi 10€ panoksella osuma toisi 105 euroa. Tässä kohteessa veikataan siis nimenomaan ensimmäistä maalia.

Patrik Laine tekee maalin: 2,40 @MrGreen


Tässä vetokohteessa vetosi osuu, mikäli Patrik Laine tekee maalin yön ottelussa Toronto Maple Leafsia vastaan. Maali saa syntyä missä tahansa ottelun vaiheessa.

Mikäli sinulla ei ole vielä Mr Greenillä pelitiliä, kannattaa käyttää myös uuden pelaajan bonukset. Tekemällä ensitalletuksesi, saat 2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätystä.

Tarjous on helppo lunastaa:
1. Siirry tästä Mr Greenin sivustolle >>
2. Avaa pelitili ja tee 25€ talletus
3. Lyö 25€ Patrik Laineen maalille (tai mihin tahansa muuhun kohteeseen)
4. Saat kaksi 25€ arvoista ilmaisvetoa
5. Ilmaisvetojen voitot eivät sisällä kierrätysvaatimuksia, eli saat pitää kaikki voitot

Mr Green

Patrik Laine tehopiste ottelussa: 1,65 @LeoVegas


Kerroin Laineen tehopisteelle on 1,65, mikä on yllättävän hyvä ottaen huomioon, kuinka eläimellisessä iskussa Laine oli muun muassa NHL:n harjoitusotteluissa.

Tässä kohteessa vetosi osuu, mikäli Laine saalistaa vähintään yhden tehopisteen ottelussa. Rautalangasta väännettynä, vetosi siis osuu, mikäli Laine joko syöttää tai tekee ottelussa maalin.

Leo Vegas tarjoaa uusille pelaajille 50€ bonuksen. Kun avaat pelitilin, ja talletat 50 euroa, saat yhteensä 100€ pelirahaa, mitkä voit käyttää vedonlyöntiin. Voit siirtyä Leo Vegasille tästä >>

LeoVegas

Winnipeg Jets voittaa ottelun: 2,45 @Coolbet


Paras kerroin Winnipegin ottelun voitolle on 2,45, minkä tarjoaa vedonlyöntiyhtiö Coolbet. Coolbetilla on myös tarjota pelaajilleen mukavat tarjoukset, millä saat kertoimellesi kivasti ilmaa.

Coolbetin bonus uusille pelaajille on 100% aina 150€ asti, eli kun talletat 150 euroa, saat peräti 300 euroa pelirahaa. Voit toki tallettaa myös vähemmän: esimerkiksi 20€ talletuksella saat 40€ pelirahaa.

Esimerkki tarjouksen käytöstä:
1. Siirry Coolbetin sivustolle tästä >>
2. Käytä bonuskoodi COOL150 ja talleta 20 euroa
3. Saat heti 40€ pelirahaa
4. Lyö 40€ Winnipegille ja voit voittaa 20€ panostuksella 98€
5. Mikäli käytät koko bonuksen, voit voittaa 150€ panostuksella 720€

Coolbet