Voittaako Pelicans Hifkin? Lunasta jättikerroin 9,75!

Julkaistu: 21.03.2019 09:00


Voittaako Pelicans Hifkin? Lunasta jättikerroin 9,75!
Liigan puolivälierät alkavat ja Lahden Pelicans saa kotonaan vastaansa HIFK:in! Voittaako Pelicans ensimmäisen ottelun? Jos uskot näin, lunasta tarjous ja saat Pelicansin voitolle kertoimen 9,75!
Jälleen kerran eletään suomalaisen kiekkomiehen kulta-aikaa, kun kevät ja Liiga playoffs on käsillä. Ville Nieminen on saanut Pelicansin kovaan lentoon tällä kaudella ja runkosarjassa sijoitus oli hienosti kolmas ja paikka pudotuspeleihin. Puolivälierissä Pelicans saa vastaan Helsingin IFK:n eli HIFK:in.

Lahtelaiset lähtevät tämän kevään pudotuspeleihin suosikkina HIFK:iä vastaan ja saa vedonlyöntimarkkinassa ensimmäisen pelin voitolle n. kerrointa 1,90. Alta voit kuitenkin lukea tarjouksesta, millä nostat kertoimen lähes kymmeneen!

Erikoiskerroin Pelicansin voitolle: 9,75


Vedonlyöntisivusto Coolbet tarjoaa Pelicansin voitolle kertoimen 1,95. Saat kuitenkin päälle erikoistarjouksen, minkä avulla kertoimesi nousee lähes kymmeneen.

Mikäli sinulla ei ole vielä Coolbetillä lainkaan pelitiliä, saat tervetuliaistarjouksen, mikä nostaa kertoimesi viisinkertaiseksi. Coolbet tarjoaa kaikille uusille asiakkaille 400% tervetuliaisbonuksen, missä saat 10€ talletuksella 50€ pelirahaa. Löydät Liigan pelikohteet Coolbetiltä valikosta Jääkiekko - Suomi - Liiga.

Esimerkki - näin lunastat kertoimen:


 1. Siirry tästä Coolbetin sivustolle >>
 2. Avaa ilmainen pelitili
 3. Tee 10€ talletus koodilla 4XBONUS
 4. Saat heti 50€ pelirahaa
 5. Lyö 50€ Pelicansin voitolle Lukosta (kerroin: 1,95)
 6. Voit voittaa alkuperäisellä 10€ talletuksella 97,50€ (kerroin: 9,75)
coolbet: siirry hyödyntämään Pelicansin 9,75 kerroin >>

Tarjouksen voit lunastaa seuraavilla talletusmenetelmillä: Pankki- ja luottokortit (Visa, Mastercard), Verkkopankkitalletus (Euteller, Trustly), epro-siirto

Säännöt ja ehdot


Koska kyseessä on uuden pelaajan tarjous, liittyy siihen myös sääntöjä ja ehtoja. Muutenhan pelaajat tallettaisivat vain 10€ ja ottaisivat itselleen 50€ ja siirtäisivät itselleen takaisin: ilmainen 40€ pienessä hetkessä. Alta löydät Coolbetin tervetuliaistarjouksen säännöt. Mikäli et ole aiemmin tutustunut bonuksiin, voit lukea lisää vedonlyöntibonuksista ja niiden ehdoista täältä >>

 • Tarjous vain uusille asiakkaille
 • 10€ talletus tulee tehdä bonuskoodilla 4XBONUS
 • Bonussumma tulee kierrättää 6x vedonlyönnissä ennen kotiutusta
 • Kierrätyksen minimikerroin 1,50
 • Aikaa kierrätykseen 30 vuorokautta

Voit lukea Coolbet bonusvaihtoehdoista ja ehdoista tarkemmin täältä >>