Katso NBA-ottelu Phoenix Suns - Chicago Bulls suorana netissä!

Julkaistu: 18.03.2019 14:47


Katso NBA-ottelu Phoenix Suns - Chicago Bulls suorana netissä!
Katso suomalaistähti Lauri Markkasen sekä Chicago Bullsin ottelu Phoenix Sunsia vastaan Nopeampi.comilla suorana lähetyksenä tiistaina 19.2.2019 klo 04:05 alkaen!

Phoenix Suns - Chicago Bulls live stream 19.3.2019


Chicago Bulls haastaa varhain tiistaiaamuna Suomen aikaa NBA-ottelussa vieraskentällä Phoenix Sunsin. Ottelun voit katsoa suorana ja ilmaiseksi Nopeampi.comin tarjoamasta live streamista. Nopeampi.comin tyyliin kaikki on mutkatonta ja kätevää, erillistä rekisteröitymistäkään ei vaadita.

Nopeampi.com näyttää NBA-ottelut suorina lähetyksinä netissä erittäin kätevästi. Sinun tulee vain kirjautua sivustolle verkkopankkitunnuksillasi ja laaja kirjo live streameja on käytössäsi. Ainoa vaatimus on vähintään yhden sentin eli 0,01€ saldo pelitililläsi. Rahapelaamista live streamien katsominen ei siis vaadi.

Näin pääset katsomaan live streamin:


NOPEAMPI: SIIRRY KATSOMAAN OTTELUA TÄSTÄ >>

Nopeampi.com toimii ilman rekisteröitymistä


Nopeampi.com edustaa vedonlyöntisivustojen uusinta aaltoa, jossa tunnistautuminen tapahtuu kätevästi suoraan verkkopankkitunnuksilla. Enää ei siis ole tarvetta erilaisten rekisteröitymiskaavakkeiden täyttöön tai pelitilin varmistamiseen jälkikäteen. Kaikki hoituu nopeasti ja helposti verkkopankkitunnuksilla ja tili on auki hetkessä.

Jos haluat lisäjännitystä matsiin, voit samalla helposti lyödä myös vedot sisään Nopeampi.comilla. Sivusto on tunnettu hyvistä kertoimistaan sekä laajasta valikoimasta kohteita. Löydät Nopeampi.comista myös melkoisen kattauksen ottelunaikaisia vetokohteita, joten voit hyödyntää näkemystäsi myös ottelun jo alettua.

Lisätietoja sivustosta voit lukea Nopeampi.com-arvostelustamme täältä --->>

Phoenix Suns - Chicago Bulls: Ottelun lähtökohdat


Suomalaisittain ottelun suurin mielenkiinto kohdistuu tuttuun tapaan Lauri Markkasen otteisiin. "The Finnisher" on pelannut pääosin vahvan kauden, mutta aivan viime aikoina heitto ei ole uponnut ihan parhaaseen malliin. Toisaalta vahva kausi on nostanut Markkasen myös merkityksi mieheksi vastustajien papereissa.

Viimeksi varhain maanantaina Sacramento Kings jätti Markkasen 11 pisteeseen vahvalla puolustamisellaan. Joutuuko Suns sijaiskärsijäksi? Markkasen keskiarvot ovat koko kauden osalta kuitenkin edelleen varsin mukavaa luettavaa. Pinnoja mies on tehnyt 18.7 keskiarvolla ja levyjä käsiin on tarttunut keskimäärin lähes yhdeksän per ottelu. Lukema on koko joukkueen selvästi paras.
Katso NBA-ottelu Phoenix Suns - Chicago Bulls suorana netissä!Chicago Bullsin kausi on ollut kokonaisuutena odotetun vaikea. Keskellä jälleenrakennusta oleva seura on voittanut vain 19 ottelua pelatusta 71:stä, mikä on varsin kehnosti. Tähän otteluun joukkue lähtee viiden matsin tappioputkessa, joten ei ihme että Phoenix Suns on markkinoilla asetettu pieneksi suosikiksi.

Helppoa ei ole ollut Sunsillakaan. Vuosikymmeniä NBA:n ylemmässä kastissa viihtynyt seura on ajautunut heikkojen peliliikkeiden takia ahtaalle. Myös Suns hakee nykyisellään uutta nousua jälleenrakennuksen kautta. Joukkueella onkin riveissään erittäin mielenkiintoisia pelaajia, kuten vaikkapa viime kesän koko draftin ykkösnimi sentteri Deandre Ayton sekä huippukautta pelaava heittävä takamies Devin Booker.

Vaikka molempien joukkueiden pudotuspelihaaveet ovat jo menneet, odotamme silti intensiivistä ja viihdyttävää ottelua. Tunnetta Bullsin peleistä ei panosten vähetessä ole puuttunut. Tästä hyvänä esimerkkinä toimii päävalmentaja Jim Boylen, joka lensi yhdessä Clippersin päävalmentaja Doc Riversin kanssa suihkuun näyttävän yhteenoton jälkeen.
NOPEAMPI: SIIRRY KATSOMAAN OTTELUA TÄSTÄ >>