Katso Plzen - JYP live stream suorana!

Julkaistu: 01.09.2018 00:00


Katso Plzen - JYP live stream suorana!
Katso CHL-ottelu Plzen - JYP suorana Nordicbetin live streamistä!

Plzen - JYP live stream


JYP avasi CHL-kautensa makealla 1-6 voitolla Banska Bystricasta. Nyt vastaan asettuu heti seuraavana päivänä tsekkiläinen Plzen. Ottelu alkaa lauantaina 1.9 klo 17:30 alkaen ja näet ottelun suorana Nordicbetillä!

Voit katsoa ottelun netissä helposti. Sinun tulee ainoastaan liittyä Nordicbetille ja pelitilisi saldo tulee olla vähintään 1€. Ottelun nähdäksesi sinun siis tulee tehdä talletus, mutta talletusta ei tarvitse käyttää rahapelaamiseen, vaan voit nostaa sen pois myöhemmin. Käytännössä ottelun katsominen on siis ilmaista.
Nordicbet: siirry katsomaan matsia suorana tästä >>

Voit tallettaa Nordicbetille seuraavin menetelmin:

Verkkopankit (Nordea, OP, Danske/Sampo, Säästöpankki/Aktia,POP-pankki, Ålandsbankin, Handelsbankenin, Tapiola ja S-Pankki)
Tavallinen pankkisiirto
Visa, Mastercard, Visa Electron ja Maestro -kortit
Skrill
Neteller
Paysafecard

Minimitalletus Nordicbetille on 10€ kaikilla talletustavoilla.

Liity Nordicbetille suoraan tästä --->>

Banska Bystrica - JYP parhaat palat


JYP kukisti suvereenin ottelun jälkeen slovakialaisjoukkueen jopa 1-6. Tulessa oli mm. Juha-Pekka Hytönen kahdella maalillaan. Joukkueen kannalta positiivista oli, että onnistumisia tuli laajalla rintamalla monessa eri ketjussa. Ykköskentälle merkittiin ainoastaan yksi syöttöpisten Jarkko Immoselle, joten heiltä on vara odottaa vielä tehoja. Katso viime ottelun parhaat palat videolta:Hyödynnä myös tervetuliaisbonuksesi!


Nähdäksesi Plzenin ja JYP:in ottelun live stream -lähetyksen, sinun ei tarvitse lyödä omalla rahallasi lainkaan vetoa. Mikäli kuitenkin haluat iskeä vedot sisään, kannattaa se tehdä samalla sivustolla uudella bonuksella!

Kaikki uudet Nordicbetille liittyneet saavat ensimmäiselle talletukselleen jopa 100% bonusta 100€ saakka. Talletat siis vaikkapa 20€ nähdäksesi ottelun, voit samalla lyödä vetoja 40€ edestä! Maksimibonus on 100€ pelaajaa kohden. Voit lukea lisää uuden pelaajan bonuksesta Nordicbet-arvostelustamme täältä --->>