PSG - Angers suorana Betsafen sivuilla!

PSG - Angers suorana Betsafen sivuilla!
PSG - Angers suorana Betsafen sivuilla 15.10. kello 22:00!

PSG - Angers live stream 15.10.2021PSG:n miljoonajoukkue kohtaa Ranskan Ligue 1:ssä perjantai-iltana hyvää kautta pelaavan Angersin. Viime kierroksella PSG otti kauden ensimmäisen tappionsa, kun Rennes voitti 2-0. Tuossa matsissa kentällä oli koko starakolmikko Messi, Neymar ja Mbappe, mutta siltikään PSG ei saanut ainuttakaan kutia kohti Rennesin maalia. Raha ja maine eivät ole futiksessa aivan kaikki, pitäisi myös jaksaa pelata.

Angers on pikkuseura, mutta se on alkukaudella noussut jo sarjaneloseksi. Yhdeksästä matsista se on hävinnyt vain yhden. Viime kierroksella Angers voitti Metzin 3-2.

Jaksavatko Pariisin miljonäärit pelata? Yllättääkö Angers supertähdet? Avaa Betsafen live stream perjantaina kello kymmeneltä! Tarjolla voi olla joko komea Angersin yllätys tai sitten PSG:n näytös.

Betsafe: Katso PSG - Angers Betsafen sivuilta! >>


Betsafella otteluiden katsominen vaatii pelitilin, sekä vähintään 0,01 € eli vain yhden sentin verran rahaa pelitilillä. Yhdellä sentillä näet hamaan tulevaisuuteen saakka kaiken live stream -sisällön. Otteluiden katsominen siis vaatii ainakin minimitalletuksen tekemisen.

Betsafe: Katso PSG - Angers Betsafen sivuilta! >>