Voittaako Federer Nadalin Wimbledonissa? Lunasta jopa 11,10 kerroin!

Julkaistu: 12.07.2019 00:00


Voittaako Federer Nadalin Wimbledonissa? Lunasta jopa 11,10 kerroin!
Wimbledonin välierässä kohtaavat Roger Federer sekä Rafael Nadal! Pystyykö altavastaajaksi asetettu Federer kukistamaan Nadalin? Jos uskot näin, voit luanstaa jopa 11,10 kertoimen Federerille alla olevilla ohjeilla!
Luvassa on äärimmäisen hieno tennisottelu, kun legendat Rafael Nadal ja Roger Federer kohtaavat Wimbledonin välierässä. Roger Federer tunnetaan juurikin ruohokenttien kuninkaana, kun Rafael Nadal massakenttien. Vedonlyöntiyhtiöt antavat kuitenkin Federerille kertoimeksi 2,22 ja pitää Federeriä hienoisena altavastaajana. Alta voit kuitenkin lukea tarjouksesta, millä nostat Federerin kertoimen jopa viisinkertaiseksi! Ottelu alkaa perjantain 12. heinäkuuta klo 17:00.

Erikoiskerroin Federerin voitolle: 11,10!


Vedonlyöntisivusto Coolbet tarjoaa Roger Federerin voitolle kertoimen 2,22. Saat kuitenkin lisäksi erikoistarjouksen, minkä avulla kertoimesi nousee yli yhteentoista, tarkalleen 11,10.

Mikäli sinulla ei ole vielä Coolbetillä lainkaan pelitiliä, saat tervetuliaistarjouksen, mikä nostaa kertoimesi viisinkertaiseksi. Coolbet tarjoaa kaikille uusille asiakkaille 400% tervetuliaisbonuksen, missä saat 10€ talletuksella 50€ pelirahaa. Löydät Wimbledonin pelikohteet Coolbetiltä helposti heti vasemmanpuoleisesta pikavalikosta Tennis - Wimbledon.

Esimerkki - näin lunastat kertoimen:


 1. Siirry tästä Coolbetin sivustolle >>
 2. Avaa ilmainen pelitili
 3. Tee 10€ talletus koodilla 4XBONUS
 4. Saat heti 50€ pelirahaa
 5. Lyö 50€ Federerin voitolle Nadalista (kerroin: 2,22)
 6. Voit voittaa alkuperäisellä 10€ talletuksella 111€ (kerroin: 11,10)
Coolbet: Siirry lunastmaan erikoiskerroin ja bonus sivustolle tästä >>

Tarjouksen voit lunastaa seuraavilla talletusmenetelmillä: Pankki- ja luottokortit (Visa, Mastercard), Verkkopankkitalletus (Euteller, Trustly), epro-siirto

Säännöt ja ehdot


Kun kyseessä on uuden pelaajan tarjous, liittyy siihen tiettyjä sääntöjä ja ehtoja. Muutenhan uudet pelaajat tallettaisivat vain 10€ ja ottaisivat itselleen 50€ ja siirtäisivät itselleen summan heti takaisin: ilmainen 40€ pienessä hetkessä. Alta löydät Coolbetin tervetuliaisbonuksen säännöt. Mikäli et ole aiemmin tutustunut bonuksiin, voit lukea lisää vedonlyöntibonuksista ja niiden ehdoista täältä >>

 • Tarjous vain uusille asiakkaille
 • 10€ talletus tulee tehdä bonuskoodilla 4XBONUS
 • Bonussumma tulee kierrättää 6x vedonlyönnissä ennen kotiutusta
 • Kierrätyksen minimikerroin 1,50
 • Aikaa kierrätykseen 30 vuorokautta

Voit lukea Coolbet bonusvaihtoehdoista ja ehdoista tarkemmin täältä >>