Suomen erävoitolle 17,00 kerroin Ranskaa vastaan!

Julkaistu: 21.09.2019 08:00


Suomen erävoitolle 17,00 kerroin Ranskaa vastaan!
Voittaako Suomi erän vahvalta Ranskalta lentopallon EM-kisojen neljännesvälierässä? Katso alta, miten saat nostettua Suomen erävoiton kertoimen jopa 17,00!
Lentopallon EM-kisat on edennyt pudotuspelivaiheeseen ja Suomi taisteli itsensä myöskin mukaan neljännesvälieriin. Vastassa on Ranska, joka on yksi mestarisuosikeista ja iso ennakkosuosikki myös Suomea vastaan. Onko Suomella mahdollisuudet kenties kuitenkin erävoittoon Ranskaa vastaan?

Vedonlyöntiyhtiöt antavat Suomi +2,5 vaihtoehdolle kertoimeksi n. 3,10. Alta voit kuitenkin lukea tarjouksesta, millä nostat Kärppien kertoimen tänään jopa viisinkertaseksi yli kahdeksaan! Tasoitus +2,5 tarkoittaa, että Suomelle annetaan 2,5 erävoittoa eteen, joten yksikin erävoitto takaisi tällä voiton.

Erikoiskerroin Suomen erävoitolle: 17,00


Vedonlyöntisivusto Coolbet tarjoaa Suomen +2,5 voitolle kertoimen 3,10. Saat kuitenkin lisäksi erikoistarjouksen, minkä avulla kertoimesi nousee seitsemääntoista!

Mikäli sinulla ei ole vielä Coolbetillä lainkaan pelitiliä, saat tervetuliaistarjouksen, mikä nostaa kertoimesi viisinkertaiseksi. Coolbet tarjoaa kaikille uusille asiakkaille 400% tervetuliaisbonuksen, missä saat 10€ talletuksella 50€ pelirahaa. Alkuperäiselle talletuksellesi kerroin nousee siis 17,00! Löydät Lentopallon pelikohteet Coolbetiltä valikosta Lentopallo - Eurooppa - Lentopallon EM-kisat.

Esimerkki - näin lunastat kertoimen:


 1. Siirry tästä Coolbetin sivustolle >>
 2. Avaa ilmainen pelitili
 3. Tee 10€ talletus koodilla 4XBONUS
 4. Saat heti 50€ pelirahaa
 5. Lyö 50€ Suomen +2,5 voitolle Ranskasta (kerroin: 3,10)
 6. Voit voittaa alkuperäisellä 10€ talletuksella 170,00€ (kerroin: 17,00)
coolbet: siirry lunastamaan Suomen erikoiskerroin 17,00 tästä >>

Tarjouksen voit lunastaa seuraavilla talletusmenetelmillä: Pankki- ja luottokortit (Visa, Mastercard), Verkkopankkitalletus (Euteller, Trustly), epro-siirto

Säännöt ja ehdot


Kun kyseessä on uuden pelaajan tarjous, liittyy siihen tiettyjä sääntöjä ja ehtoja. Muutenhan uudet pelaajat tallettaisivat vain 10€ ja ottaisivat itselleen 50€ ja siirtäisivät itselleen summan heti takaisin: ilmainen 40€ pienessä hetkessä. Alta löydät Coolbetin tervetuliaisbonuksen säännöt. Mikäli et ole aiemmin tutustunut bonuksiin, voit lukea lisää vedonlyöntibonuksista ja niiden ehdoista täältä >>

 • Tarjous vain uusille asiakkaille
 • 10€ talletus tulee tehdä bonuskoodilla 4XBONUS
 • Bonussumma tulee kierrättää 6x vedonlyönnissä ennen kotiutusta
 • Kierrätyksen minimikerroin 1,50
 • Aikaa kierrätykseen 30 vuorokautta

Voit lukea Coolbet bonusvaihtoehdoista ja ehdoista tarkemmin täältä >>