Ranska - Suomi livestream - Katso ottelu suorana netissä!

Julkaistu: 18.05.2019 18:28


Ranska - Suomi livestream - Katso ottelu suorana netissä!
Katso jääkiekon MM-kisojen Leijonien perjantain ottelu Suomi vastaan Ranska suorana lähetyksenä netissä NordicBetin live streamistä! Ottelu alkaa 19.5.2019 kello 21:15.
Ranska - Suomi livestream - Katso ottelu suorana netissä!

Katso Ranska - Suomi suorana netissä


Suomi pelaa seuraavan ottelunsa kiekon MM-kisoissa sunnuntai-iltana Ranskaa vastaan. Ottelu alkaa klo 21:15 ja näet matsin suorana netissä NordicBetin live streamistä. NordicBet onkin erittäin vahvasti mukana kisahuumassa näyttämällä jokaisen MM-kisojen ottelun suorana ja ilmaiseksi!

Rahapelaamista otteluiden katsominen NordicBetillä ei vaadi. Muutenkin homma on tehty todella helpoksi. Tarvitset ainoastaan ilmaisen pelitilin sekä 1€ saldon tilillesi. Tämän jälkeen voit katsoa kaikki MM-ottelut ja lukemattoman määrän muutakin urheilua suorana ja täysin ilmaiseksi!
NORDICBET: SIIRRY KATSOMAAN RANSKA-SUOMI OTTELUA TÄSTÄ >>

Nordicbetille voit tallettaa rahaa kaikilla tutuilla tavoilla:

Rahan tallettaminen tilille on helppoa, eikä jauheta lisäkustannuksia. Rahat siirtyvät pelitilillesi ilman viivettä ja voit lyö vetosi sisään samalla, kun katsot Suomen ottelun. Ottelun katsomisen vuoksi sinun ei kuitenkaan tarvitse lyödä vetoa, mutta halutessasi se käy yksinkertaisesti samassa paikassa.

Verkkopankit (Nordea, OP, Danske/Sampo, Säästöpankki/Aktia,POP-pankki, Ålandsbank, Handelsbanken, Tapiola ja S-Pankki)
Tavallinen pankkisiirto
Visa, Mastercard, Visa Electron ja Maestro -kortit
Skrill
Neteller
Paysafecard

Minimitalletus Nordicbetille on 10€ kaikilla talletustavoilla.

Voit liittyä Nordicbetille suoraan tästä --->>

Ranska - Suomi lähtökohdat ja kokoonpanot


Jatkopaikkojen suhteen ottelulla ei ole enää merkitystä, sillä Ranska ei tule enää jatkoon pääsemään, kun taas Leijonien jatkopaikka on jo varma. Molemmilla on kuitenkin ottelussa panosta, sillä Ranska taistelee Iso-Britannian kanssa putoamista vastaan, kun taas Suomi taistelee Saksan ja Kanadan lohkovoitosta.

Ranska on kerännyt tähän mennessä vain yhden pisteen. Ainokainen piste tuli jatkoaikatappiosta Tanskalle. Kaikki muut ottelunsa patonkimaa on hävinnyt selvin numeroin. Maaleja Ranska on kuitenkin iskenyt peräti 11 viiteen otteluun, mikä on selkeälle altavastaajalle ihan kohtalainen määrä.

Suomi johtaa lohkoa, kun pisteitä on viiden ottelun jälkeen koossa 13. Ranska-ottelun jälkeen Suomi kohtaa vielä Saksan, missä ratkaistaan todennäköisesti lohkovoitto. Tästä ottelusta olisi kuitenkin hyvä ottaa myös täydet pisteet, sillä myös Kanada taistelee vielä lohkon kärkipaikasta.

Jos Ranska on onnistunut tasoonsa nähden hyvin hyökkäyspäässä, on myös puolustus vuotanut. Päästettyjä maaleja on peräti 27 viiden ottelun jälkeen, kun Suomella niitä on vain seitsemän!

Suomi tuskin himmailee tässäkään ottelussa ja Leijonat lähtevätkin otteluun valtavina suosikkeina. Lähes kaikki vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat Suomelle suorasta voitosta kerrointa 1,11 tai 1,12. Sen sijaan Ranska saa peräti kerrointa 18,50. Voit lukea ottelun vedonlyönnistä lisää pelivihjeestämme Ranska - Suomi.

Alla Suomen kokoonpano Ranskaa vastaan.

Suomi


Maalivahti:
Kevin Lankinen

Puolustajat:
Mikko Lehtonen - Atte Ohtamaa
Petteri Lindbohm - Henri Jokiharju
Niko Mikkola - Oliwer Kaski
Miika Koivisto - Jani Hakanpää

Hyökkääjät:
Toni Rajala - Arttu Ilomäki - Niko Ojamäki
Harri Pesonen - Sakari Manninen - Kaapo Kakko
V-M Savinainen - Jere Sallinen - Kristian Kuusela
Joel Kiviranta - Juhani Tyrväinen - Marko Anttila

Ranska


Maalivahti:
-

Puolustajat:
-
-
-
-

Hyökkääjät:
- -
- -
- -
- -


Hyödynnä 10€ ilmaisveto Suomen peleihin!


Kuten todettua, Suomi-Ranska -ottelun katsominen ei rahapelaamista vaadi. Jos kuitenkin haluat hakea lisäjännitystä matsiin, löydät NordicBetiltä kattavan valikoiman pelikohteita hyvillä kertoimilla. Kaiken kruunuksi saat muhkeat bonukset ja jokaiseen Suomen otteluun 10€ ilmaisvedon!

Kaikki uudet asiakkaat saavat NordicBetillä ensimmäiselle talletukselleen 100% bonusta 100€ saakka. Käytännössä tämä siis tarkoittaa, että ensimmäinen talletuksesi tuplataan aina 100€ asti! Tallettamalla esimerkiksi 20€ saat välittömästi 40€ pelirahaa. Löydät tarkat bonusehdot sekä paljon muuta tietoa NordicBet-arvostelustamme täältä --->>

Ranska - Suomi livestream - Katso ottelu suorana netissä!