Katso Copa del Reyn ottelu Real Madrid - Barcelona suorana netissä!

Julkaistu: 27.02.2019 14:10


Katso Copa del Reyn ottelu Real Madrid - Barcelona suorana netissä!
Katso Copa del Reyn ratkaiseva toinen osaottelu Real Madrid - Barcelona suorana lähetyksenä Unibetilla keskiviikkona 27.2.2019 klo 22:00 alkaen!

Real Madrid - Barcelona Live Stream 27.2.2019


Real Madrid ja Barcelona kohtaavat muutaman päivän sisään kahdesti. Ensin keskiviikkona isketään yhteen Espanjan Cupin, Copa del Reyn, merkeissä ja viikonvaihteessa vuorossa on La Ligan ottelu. Molemmat pelataan vieläpä Madridissa Santiago Bernabeulla.

Tämäniltaiseen cupin matsiin lähdetään kutkuttavasta tilanteesta. Avausosa Barcelonan Camp Noulla päättyi tasan, joten jatkopaikka on täysin auki. Matsin näet ratkaisuun saakka ja ilmaiseksi suorana Unibetin tarjoamasta live streamista. Vaatimukset eivät ole kovat. Tarvitset vain Unibetin ilmaisen pelitilin, jolla tulee olla vähintään yhden sentin (0,01€) positiivinen saldo. Minkäänlaista rahapelaamista ei ottelun katsominen vaadi.

Näin pääset katsomaan live streamin:


UNIBET: SIIRRY KATSOMAAN OTTELUA TÄSTÄ >>

Unibetille voit tallettaa rahaa kaikilla tutuilla vaihtoehdoilla. Verkkopankki, luottokortit sekä vaikkapa Skrill ja Neteller nettilompakoista ovat käytettävissä.

Minkäänlaista rahapelaamista tämän live streamin katsominen Unibetilla ei siis vaadi. Mikäli kuitenkin haluat hakea lisäjännitystä matsiin vetojen kautta, Unibet tarjoaa myös mahtavan kattauksen kohteita. Tarjolla on normaalien voittaja- ja maalimäärävetojen lisäksi kasapäin erikoiskohteita. Miltä kuulostaisi vaikkapa huippuvireisen Leo Messin maali sekä maalisyöttö ottelussa kertoimella 6.50?
Real Madrid - Barcelona - Jättiläisten kohtaaminen vol 1


Avausosa Barcelona kotikentällä päättyi tasapeliin. Tulos oli Realille pienimuotoinen välivoitto, mutta edelleen vedonlyöntimarkkinat pitävät Barcelonaa suosikkina jatkoon. Toki ero on erittäin pieni ja puntit ennen keskiviikon kapinaa varsin tasan. Real on parantanut surkeasta alkukaudesta valtavasti, joskin edelleen mukaan on mahtunut selviä ohipelejä. Yllättävä kotitappio Gironalle kuitattiin kuitenkin edellisottelun voitolla Levantesta.Ei Barcelonakaan aivan parhaimmillaan ole viime aikoina ollut. Edellisottelussa kuitenkin nähtiin taas ripaus Leo Messin magiaa, kun mies teki kolme maalia Sevillan verkkoon. Messi ei ollut tämän parin avausosassa vielä pelikunnossa, joten nyt näyttöhaluja on varmasti senkin edestä.

Molemmat jättiläiset pääsevät ratkaisumatsiin lähes parhaalla kokoonpanollaan. Barcelonalla on hieman enemmän liikkuvia osia ja Ernesto Valverdella joitakin päätöksiä tehtävänään erityisesti joukkueen alakerran suhteen, mutta sen suurempia huolia loukkaantumisten suhteen ei kummallakaan kahden ottelun viikkoon lähdettäessä ole.


Hyödynnä myös tervetuliaisbonuksesi


Unibet on suomalaisten vedonlyöjien suosikki. Hyvät kohteet korkeilla kertoimilla ovat houkutelleet sinivalkoisia asiakkaita jo vuosikausia. Uusille pelaajille on lisäksi tarjolla mainio 100% bonus 100€ asti. Tämän päälle saat vielä 10€ ilmaisen mobiilivedon. Myös kierrätysehdot ovat selvästi keskimääräistä helpommat. Minimitalletus bonuksen saamiseksi on ainoastaan 10€.

Lue lisää Unibet-arvostelustamme täältä --->>

Unibet