Katso La Ligan ottelu Real Madrid - Barcelona suorana netissä!

Julkaistu: 01.03.2019 10:41


Katso La Ligan ottelu Real Madrid - Barcelona suorana netissä!
Katso viikon toinen El Clasico, La Ligan ottelu Real Madrid - Barcelona suorana lähetyksenä NordicBetillä lauantaina 2.3.2019 klo 21:45 alkaen!

Real Madrid - Barcelona Live Stream 2.3.2019


La Ligan jättiläiset Real Madrid kohtaavat toisen kerran muutaman päivän sisään. Tälläkin kertaa ottelu pelataan Realin Santiago Bernabeulla. Viikolla Barcelona murskasi isäntänsä cupin ratkaisevassa ottelussa tylysti 3-0. Nyt pelataan vähintään yhtä iso kamppailu, sillä panoksena on koko La Ligan mestaruuden kannalta elintärkeitä pisteitä.

Tarjolla on alkuvuoden kenties kutkuttavin matsi. Real tarvitsee voittoa lähes epätoivoisesti, mutta hyvän vireen löytänyt Barca on mahdollisimman ikävä vastus. Superottelun näet suorana ja ilmaiseksi NordicBetin tarjoamasta live streamista. Kaikki mitä tarvitaan on ilmainen NordicBetin pelitili sekä vähintään 1€ positiivinen saldo. Rahapelaamista El Clasicon katsominen ei siis vaadi.

Näin pääset katsomaan live streamin:


NORDICBET: SIIRRY KATSOMAAN OTTELUA TÄSTÄ >>

Rahansiirto NordicBetille on äärimmäisen helppoa ja nopeaa. Voit käyttää kaikkien suomalaisten pankkien verkkopankkia, luottokortteja tai verkkolompakoita. Talletukset näkyvät pelitililläsi välittömästi ja mahdolliset voitot kotiutuvat niin ikään ripeästi.

Rahapelaamista matsin katsominen ei vaadi. Jos kuitenkin haluat pientä lisäjännitystä huippumatsin kylkeen, mikään ei estä lyömästä pientä vetoa NordicBetin hyvillä kertoimilla. Barcelona on cupin tapaan asetettu jälleen pieneksi vierassuosikiksi otteluun, mutta onnistuuko Blaugrana kahdesti peräkkäin? Realin kaksi perättäistä kotitappiota ovat ajaneet joukkueen seinää vasten, mestaruustaistelun kannalta voitto olisi isännille todella iso asia.Real Madrid - Barcelona - Jättiläisten kohtaaminen vol 2


Kuten mainittua, kyseessä on jo viikon toinen kohtaaminen jättiläisten välillä. Viikon cup-matsissa Barca voitti 3-0, mutta ei tulos ihan pelitapahtumia vastannut. Real hallitsi ottelua pitkät pätkät ja pisti kaiken peliin, mutta sai lopulta katsella kun vieraat viimeistelivät kolme maalia neljällä laukauksella. Real kaipaa samaa kliinisyyttä jälkimmäiseen koitokseen, mikäli se haluaa pysyä Barcelonan kannassa sarjassa.Santiago Solari tuskin lähtee Realin peräsimessä isoja muutoksia tekemään. Peli oli kuitenkin varsin mukavasti uomissaan viimeistelyä lukuunottamatta. Suurin muutos nähtäneen jälleen tolppien välissä, kun Realin "sarjamaalivahti" Thibaut Courtois palannee maalin suulle.

Vieraiden osalta vaihtuvuutta voi olla tiedossa enemmän. Ernesto Valverdella on päätöksiä tehtävänään varsinkin alakerrassa. Ainakin loukkaantumisesta toipuneen toppari Samuel Umtitin esiintyminen avauksessa on jopa todennäköistä. Barcelona ei ole yhdeksään edelliseen otteluun hävinnyt, mutta nyt edessä on kenties kauden kovin testi.

Katso La Ligan ottelu Real Madrid - Barcelona suorana netissä!