Real Madrid - Celta Vigo suorana Unibet TV:stä!

Real Madrid - Celta Vigo suorana Unibet TV:stä!
Real Madrid - Celta Vigo suorana Unibet TV:ssä 12.9. kello 22:00!

Real Madrid - Celta Vigo live stream 1Unibet TV esittää sunnuntaina illalla La Ligan matsin Real Madrid vastaan Celta Vigo. Ottelu pelataan legendaarisella, hiljattain kunnostetulla Santiago Berbabeu -stadionilla.
Real Madrid ei ole vielä pelannut kotimatsia, kausi on alkanut kolmella vierasottelulla. Santiago Bernabeu on odottanut uudessa loistossaan.

La Liga on alkanut tasaisissa merkeissä. Sarjan suurseurat eivät ole enää niin ylivoimaisia kuin takavuosina. Raha on tullut esteeksi. Kun sitä ennen tuhlattiin kuin perunoita, niin nyt on sitten ollut pakko olla nöyrä.

Real Madrid on kauden kolmesta ensimmäisestä matsista ottanut seitsemän pistettä. Barcelonalla ja Atletico Madridilla on sama tilanne. Sarjan kärjessä on ottelun enemmän pelanneena Athletic Bilbao.

Real Madridin kotiavaus Santiago Bernabeulla sunnuntaina kello 22:00. Vastassa on Celta Vigo. Avaa Unibet TV:n live stream.

Unibet TV: Katso Real Madrid - Celta Vigo täältä >>

Unibetilla otteluiden katsominen vaatii pelitilin, sekä vähintään 0,01 € eli vain yhden sentin verran rahaa pelitilillä. Yhdellä sentillä näet hamaan tulevaisuuteen saakka kaiken live stream -sisällön. Otteluiden katsominen siis vaatii ainakin minimitalletuksen tekemisen.

Unibet TV: Katso Real Madrid - Celta Vigo täältä >>