Katso Rennes - PSG suorana Unibet TV:stä!

Katso Rennes - PSG suorana Unibet TV:stä!
Rennes - PSG suorana Unibet TV:ssä 3.10. kello 14:00!

Rennes - PSG live stream 3.10.2021Sunnuntaina lounasaikaan Ligue 1:ssä pelataan ottelu Rennes vastaan PSG. PSG otti viikolla komea voiton Manchester Citystä ja nyt saattaa olla latinki hakusessa. Leo Messi huilannee, kun polvi on vaivannut. Eli PSG:n hyökkäys voisi olla Mbappe, Neymar sekä Di Maria.

Rennes taitaa olla joukkue, joka on nousussa Ligue 1:ssä. Se pelasi viimeksi tasapelin Bordeaux’n kanssa, vaikka Rennes kyllä oli ottelussa parempi. Tätä ennen se oli piessyt Clermontin 6-0.

PSG:llä on edelleen Ligue 1:ssä puhdas saldo, seitsemän voittoa seitsemästä ottelusta. Ei se näin jatku loppuun saakka. Joskus jossain pienellä vieraskentällä tulee lipsahdus. Voisihan se olla vaikka Rennesissä lokakuisena sunnuntaina hieman aamupalan jälkeen.

Avaa Unibet TV:n live stream sunnuntaina kello 14:00! Tarjolla Rennes vastaan PSG!

Unibet TV: Katso Rennes - PSG täältä >>

Unibetilla otteluiden katsominen vaatii pelitilin, sekä vähintään 0,01 € eli vain yhden sentin verran rahaa pelitilillä. Yhdellä sentillä näet hamaan tulevaisuuteen saakka kaiken live stream -sisällön. Otteluiden katsominen siis vaatii ainakin minimitalletuksen tekemisen.

Unibet TV: Katso Rennes - PSG täältä >>