No Brainer: Betser tarjoaa 20€ riskittömän vedon!

Julkaistu: 23.02.2018 16:36


No Brainer: Betser tarjoaa 20€ riskittömän vedon!
Betser tarjoaa Manchester United - Chelsea otteluun 20€ riskittömän No Brainer-vedon. Vetosi hävitessä saat takaisin 20€ ilmaisvedon.
Sunnuntaina Valioliigassa pelataan kärkikamppailu, kun Chelsea matkustaa Manchester Unitedin vieraaksi Old Traffordille. Kotijoukkue Manchester United on toisena sarjassa, kun vierailija Chelsea puolestaan neljäntenä kolme pistettä ManU:n takana.

Betser tarjoaa Manchester United - Chelsea otteluun 20€ riskittömän No Brainer-vedonLyö vähintään 20€ veto ennen avauspotkua alle 2.5 maalista Valioliigan otteluun Manchester United vastaan Chelsea. Jos vetosi häviää Betser antaa sinulle takaisin 20€ ilmaisvedon maanantaina. Se on No Brainer!
Betser: Lunasta 20€ riskitön veto tästä!

No Brainer tarjouksen löydät Betserin sivuilta "Tarjoukset" kohdasta.

Mourinhon joukkue lähtee otteluun ennakkosuosikkina, kun joukkue on esiintynyt loistavasti kotonaan. Chelsea on viime aikoina hävinnyt selvästi heikommille joukkueille, kun mm. Watford voitti joukkueen kotonaan peräti 4-1 lukemin.

Erittäin puolustusvoittoisesta pelaamisestaan tunnettu Mourinho on usein ajanut bussin oman maalinsa eteen tärkeissä kohtaamisissa ja ei olisi kovinkaan suuri ihme, että tämä toistuisi myös tässä ottelussa. Manchester Unitedin viimeiset neljä ottelua ovat jääneet alle 2,5 maalin rajan, joten se lupaa myös vähämaalista kamppailua tähänkin otteluun.

Betser tarjoaa otteluun riskittömän 20€ No brainer-vedon! - Lue Betserin arvostelu täältä>>

Riskittömän vedon ehdot


 • Tämä No Brainer on voimassa vetoihin jotka on lyöty ennen avauspotkua alle 2.5 maalista Englannin Valioliigan otteluun Manchester United vastaan Chelasea 25.02.2018.
 • Jos sinun vaatimuksemme täyttävä veto häviää, palautamme sinulle 20€ ilmaisvedon.
 • Asiakas voi saada vain yhden ilmaisvedon, vaikka olisikin lyönyt usemman ehdot täyttävän vedon.
 • Rahat takaisin tarjous voi palauttaa asiakkaalle korkeintaan 20€ arvoisen ilmaisvedon. Minimi panostus, joka oikeuttaa tarjoukseen on 20€.
 • Kertoimien tulee olla vähintään 1.01 jotta veto olisi vaatimuksien mukainen.
 • Vain oikealla rahalla tehdyt vedot oikeuttavat tarjoukseen. Vedot jotka on tehty bonusrahalla tai ilmaisvedolla eivät oikeuta tarjoukseen.
 • Vedot jotka täyttävät tarjoukselle asetetut vaatimukset oikeuttavat ilmaisvetoon, jonka arvo määräytyy vedon arvon mukaan. Jos asiakas lyö 20€ vedon, saa hän vedon hävitessä 20€ ilmaisvedon. Ainoastaan ensimmäinen veto, joka täyttää vaatimukset oikeuttaa ilmaisvetoon.
 • Vain Single vedot oikeuttavat tarjoukseen.
 • Tätä tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin, eikä sitä voi saada käyttämällä ilmaisvetoa.
 • Vedot jotka on kotiutettu joko kokonaan tai osittain eivät oikeuta tähän tai muihinkaan tarjouksiin.
 • Käyttöehdot ovat voimassa vetoihin jotka lyödään ilmaisvedolla.
 • Ilmaisvedot maksetaan asiakkaille maanantaina 26.02.2018 ja ne löytyvät suoraan veikkauskupongilta.

Siirry Betserin arvosteluun tästä tai lunasta 20€ riskitön veto suoraan täältä>>