Avaa lätkäkausi 10€ riskittömällä vedolla!

Avaa lätkäkausi 10€ riskittömällä vedolla!
NordicBet juhlistaa kiekkokauden alkua 10€ riskittömällä lätkävedolla.
Vedonlyöntisivusto Nordicbet satsaa tälläkin kaudella vahvasti lätkään. "Jääkiekon kotiareena" avaa pelin 10€ arvoisella riskittömällä jääkiekkovedolla.

Saadaksesi riskittömän vedon sinun tarvitsee ainoastaan osallistua kampanjaan ja lyödä vähintään 10€ vetokuponki, jossa on vähintään yksi lätkäkohde. Single-kohteen tai yhdistelmävedon vähintään yhden jääkiekkokohteen kertoimen tulee olla minimissään 1.50. Riskitön veto on käytettävissä mihin tahansa jääkiekkokohteeseen.

Jos riskitön vetosi häviää, saat panoksesi takaisin ilman kierrätysehtoja. Riskittömän vedon hyödyntäminen vaatii vähintään saman verran kotiutettavissa olevia varoja pelitilillä. Riskittömän vedon nettovoitot maksetaan bonusrahana, joka tulee kierrättää 3x vedonlyönnissä vähintään 1.50 kertoimella 14 päivän kuluessa.

Näin lunastat riskittömän jääkiekkovedon:


Nordicbet: osallistu kampanjaan & lunasta riskitön veto ››

+Säännöt ja ehdot


  1. Kampanja voimassa 30.9.2021 asti
  2. Sinun tulee osallistua kampanjaan ja lyödä vähintään 10 € veto, jossa on vähintään yksi jääkiekkokohde, jonka kerroin on 1.50 tai suurempi.
  3. Järjestelmävedot, ilmaisvedot, riskittömät vedot ja Cashout-toiminnolla lunastetut vedot eivät oikeuta palkintoon.
  4. Riskitön veto lisätään pelitilillesi heti kun siihen oikeuttava veto on ratkennut.
  5. Käytät riskittömän vedon valitsemalla haluamasi kohteet kupongille ja aktivoimalla kupongilla näkyvän riskitön veto -ruudun. Sinulla tulee olla ainakin panoksen verran kotiutettavia varoja pelitililläsi käyttääksesi riskittömän vedon.
  6. Riskitön veto on käytettävissä mihin vain jääkiekkokohteisiin, riskitön veto on käytettävissä 5 päivää sen saamisesta.
  7. Jos riskitön vetosi häviää, saat panoksesi takaisin ilman kierrätysehtoja. Jos riskitön vetosi voittaa, saat voitot panos mukaan lukien pelitilillesi. Nettovoitot (voittosumma - panos) tulee kierrättää vedonlyönnissä 3 kertaa, 14 päivän kuluessa vähintään kertoimella 1.50.