Katso Helenius - Bykhautsou suorana netissä!

Julkaistu: 05.03.2018 00:00


Katso Helenius - Bykhautsou suorana netissä!
Robert Helenius kohtaa seuraavassa ottelussaan valko-venäläisen Yury Bykhautsoun. Ottelu käydään Rakveressa, Virossa maaliskuun 17. päivä!

Helenius - Bykhautsou live stream


Robert Helenius palaa kehään maaliskuun 17. päivä. Helenius kohtaa 31-vuotiaan Yury Bykhautsoun. Valko-venäläinen iskijä on otellut ammattilaisurallaan 27 ottelua, joista voittoja on 10 ja tyrmäyksiä 5. Tappioita on 14 ja tasapelejä 3. Ottelu käydään Yakuza Fight Night 4-tapahtumassa Viron Rakveressa. Ottelun näet suorana lähetyksenä PAF-vedonlyöntisivustolta, joka on toiminut pitkään Robert Heleniuksen sponsorina.
Katso Helenius - Bykhautsou suorana tästä --->>

Kuinka nään ottelun suorana PAFilla?


PAF.com näyttää koko ottelutapahtuman suorana lähetyksenä. Helenius vs Bykhautsou ottelun näkeminen on hyvin helppoa, sillä se ei vaadi kuin rekisteröitymisen PAF:in sivustolle ja pääset nauttimaan nyrkkeilystä.

Pääset alla olevasta linkistä suoraan rekisteröitymislomakkeeseen. Rekisteröityminen on ilmaista, eikä sinun tarvitse tallettaa sivustolle nähdäksesi ottelun. Rekisteröitymistapahtuma vie vain minuutin ja onnistuu helposti myös puhelimella tai tabletilla.

Ohjeet pähkinänkuoressa:
Helenius - Bykhautsou vedonlyönti


Robert Helenius on PAFin vedonlyöntikertoimissa ylivoimanen suosikki. Helenius saa kertoimeksi ainoastaan 1,01 joten häntä pidetään lähes varmana voittajana. Tasapelille saa kertoimeksi 34 ja Bykhautsoun voitolle 17. Enempää ei ole tässä vaiheessa kohteita otteluun, mutta PAF varmasti avaa lisää kertoimia lähempänä ottelua.Helenius vs Bykhautsou: Tyrmääkö Helenius vai voittaako pisteillä?


Helenius on jättisuosikki otteluun lähdettäessä ja kertoimet puoltavat myös tyrmäysvoittoa. Ottelussa otellaan kahdeksan erää ja ennakkoon pidetään hyvin epätodennäköisenä, että ratkaisu menisi pisteille. Jos Robbe on saanut itsensä kuntoon, voi tyrmäys olla lähellä, mutta Bykhautsou on hyvin iskuja kestävä nyrkkeilijä, joten pienet mahdollisuudet ottelussa on, että se venyy loppuun saakka. Vaihtoehdolle, että Robbe voittaa ottelun pisteillä, saa jopa kertoimen 9.Helenius vs Bykhautsou: Montako erää ottelu kestää?


PAFilla voit lyödä myös vetoa siitä, kuinka monta erää ottelu tulee kestämään. Juuri nyt pidetään hyvin todennäköisenä, että ottelu tulee päättymään Heleniuksen voittoon ensimmäisissä erissä. Hyviä kertoimia saa kuitenkin vaihtoehdoille, että ottelussa nähdään ainakin kolme erää.Yakuza Fight Night 4: Ohjelma & Aikataulu


Heleniuksen ottelu on Yakuza Fight Night 4-tapahtuman pääottelu. Nyrkkeilyn lisäksi tapahtumassa nähdään muunmuassa potkunyrkkeilyä ja suomalaisen Lauri Suomelan ottelu neljän ottelijan turnauksessa. Lisäksi illan aikana nähdään myös vapaaottelua.

Päivitämme tarkemman otteluohjelman myöhemmin.

Katso Helenius - Bykhautsou suorana netissä!