Katso Ronnie O'Sullivan - John Higgins snooker-ottelu suorana netissä!

Julkaistu: 07.03.2019 21:00


Katso Ronnie O'Sullivan - John Higgins snooker-ottelu suorana netissä!
Snookerin Players Championship tarjoaa perjantaina 8.3.2019 todella legendaarisen ottelun, kun Ronnie O'Sullivan saa vastaansa John Higginsin! Ottelun näet suorana lähetyksenä Unibetilla klo 15:00 alkaen!

Ronnie O'Sullivan - John Higgins Live Stream 8.3.2019


Kauden keskimmäinen Players Championship pelataan viimeisen vuoden top-16 pelaajien kesken Prestonissa. Tarjolla on siis ainoastaan toinen toistaan kovempia otteluita lajin absoluuttiselta huipulta. Formaatti on useimpia muita turnauksia pidempi, mikä tarkoittaa että sattuman merkitys yksittäisissä otteluissa pienenee.

Ronnie O'Sullivan puolustaa turnauksen voittoa ja on suurin voittajasuosikki jokaisessa turnauksessa, johon mies osallistuu. Tähän luetaan toki mukaan myös kauden huipennus, snookerin MM-kisat. Kuitenkaan perjantain puolivälierä ei ole mikään puistokävely, sillä vastaan asettuu toinen lajin elävä legenda John Higgins.

Huippumatsin näet suorana Unibetin tarjoamasta ilmaisesta live streamista. Katsominen ei voisi olla helpompaa. Tarvitset vain Unibetin ilmaisen pelitilin, jolla tulee olla vähintään yhden sentin (0,01€) positiivinen saldo. Rahapelaamista matsin katsominen ei siis vaadi.

Näin pääset katsomaan live streamin:


UNIBET: SIIRRY KATSOMAAN OTTELUA TÄSTÄ >>

Unibet tarjoaa kaikki suomalaisille tutut rahansiirtovaihtoehdot. Verkkopankkia, luottokortit tai nettilompakot ovat käytössäsi. Talletukset ovat välittömiä ja täysin ilmaisia. Voitot voit kotiuttaa samaa kautta kuin talletukset on tehty.

Rahapelaamista ottelun katsominen ei siis vaadi. Unibet tarjoilee kuitenkin Maukkaita kohteita myös tähän otteluun, joten halutessasi voit napata lisäjännitystä matsiin.Ronnie O'Sullivan - John Higgins Lähtökohdat


Ronnie O'Sullivan on lajin kaikkien aikojen paras pelaaja ja jo hieman päälle nelikymppisenä yksi harvoista lajin kuolemattomista. Lukuisista ongelmista pitkän uransa aikana kärsinyt taituri on vanhemmiten löytänyt ainakin jonkinmoisen rauhan myös veran ulkopuolella. Tällä kaudella mies onkin pelannut kenties parasta snookkeriaan koskaan. O'Sullivan kilpailee tätä nykyä säästeliäästi ja nytkin kaksi edellistä turnausta jäivät väliin.
Katso Ronnie O'Sullivan - John Higgins snooker-ottelu suorana netissä!


John Higgins on niin ikään yksi lajin kaikkien aikojen suurista. Viime aikoina meno on ollut nihkeämpää, mutta juuri nyt näyttää taas paremmalta. Kahdessa edellisessä turnauksessa Higgins pelasi jo mahtavaa snookeria ja vire vaikuttaakin olevan vahvasti noususuunnassa. Näiden kahden herrasmiehen ottelut ovat perinteisestikin lajin klassikoita, joten perjantain näytöstä ei ole syytä jättää väliin.


Hyödynnä myös tervetuliaisbonuksesi


Unibet on aivan aiheesta yksi suomalaisten vedonlyöjien suosikeista. Paljon kohteita loistokertoimilla antavat hienot eväät vedonlyönnille. Uusille asiakkaille on lisäksi tarjolla mainio 100% bonus 100€ asti. Tämän päälle saat vielä 10€ ilmaisen mobiilivedon. Myös kierrätysehdot ovat selvästi keskimääräistä helpommat. Minimitalletus bonuksen saamiseksi on 10€.

Lue lisää Unibet-arvostelustamme täältä --->>

Katso Ronnie O'Sullivan - John Higgins snooker-ottelu suorana netissä!