Katso Ruotsi - Suomi harjoitusottelu suorana netissä!

Julkaistu: 08.01.2019 09:00


Katso Ruotsi - Suomi harjoitusottelu suorana netissä!
Katso Huuhkajien maaottelu Ruotsia vastaan suorana lähetyksenä Nopeampi.comilla tiistaina 8.1.2019 klo 18:45 alkaen!

Ruotsi - Suomi live stream 8.1.2019


Huuhkajat kohtaa Qatarin talvileirin ensimmäisessä ottelussa tiistaina rakkaan länsinaapuri Ruotsin. Ottelun voit katsoa suorana Nopeampi.comin tarjoamasta ilmaisesta live streamistä!

Ottelun katsominen netissä on helppoa. Tarvitset ainoastaan Nopeampi.comin ilmaisen pelitilin, jolla tulee lisäksi olla positiivinen saldo (vähintään 0,01€). Rahapelaamista ottelun katsominen ei vaadi.

Näin pääset katsomaan live streamin:


NOPEAMPI: SIIRRY KATSOMAAN OTTELUA TÄSTÄ >>

Voit tallettaa Nopeampi.comille rahaa kaikkien yleisimpien verkkopankkien tunnuksilla. Prosessi on erittäin nopea ja yksinkertainen, joten pääset nauttimaan live streamista sekä peleistä välittömästi! Suosittelemme myös pitämään tilillä pientä saldoa, sillä Nopeampi.com näyttää jatkossakin valtavan määrän mielenkiintoisia urheilutapahtumia suorana ja täysin ilmaiseksi!

Katsoaksesi Huuhkajien ottelun live streamin, sinun ei siis tarvitse lyödä ottelusta vetoa. Jos kuitenkin haluat matsiin lisäjännitystä, se kannattaa ehdottomasti tehdä hyödyntäen Nopeampi.comin erinomaiset kertoimet otteluun.

Nopeampi. com on uudenlainen vedonlyöntisivusto. Tälle sivulle et tarvitse erillistä rekisteröitymistä, vaan tunnistautuminen tapahtuu yhdellä ja samalla kertaa pankkitunnuksien avulla. Voit lukea lisätietoja sivustosta Nopeampi.com-arvostelustamme täältä --->>

Ruotsi - Suomi: Ottelun lähtökohdat


Lähtökohdat otteluun, ja ylipäänsä Huuhkajien Qatarin leiriin, ovat erittäin mielenkiintoiset. Viime aikojen hienot otteet ovat jälleen nostaneet mielenkiinnon kattoon Suomen jalkapallomaajoukkuetta kohtaan. Kesken eurooppalaisen pelikauden nämä leirit eivät perinteisesti ole olleet kovin isossa roolissa maajoukkueiden ohjelmassa, mutta nyt on toisin.
Katso Ruotsi - Suomi harjoitusottelu suorana netissä!

Huuhkajat lähtee otteluun Ruotsia vastaan altavastaajana, mutta vailla mahdollisuuksia Suomi ei missään nimessä ole. Ruotsi on liikkeellä lähinnä Allsvenskanista kootulla joukkueella, jossa ei varsinaisia suuria nimiä löydy. Joukkue on kärsinyt myös useammastakin viime hetken poisjäännistä, sillä tammikuussa auennut siirtoikkuna on liikutellut useita Ruotsin maajoukkuepelureita. Uudet seurat eivät puolestaan ole halunneet riskeerata tuoreiden hankintojensa kanssa.

Suomella puolestaan on jalkeilla yllättävänkin vahva ja kokenut ryhmä. Huuhkajien viime aikojen menestys näkyy myös pelaajien palavassa halussa edustaa Suomea näissäkin otteluissa.

Kokoonpanot


Suomi
Jesse Joronen
Albin Granlund
Joona Toivio
Juhani Ojala
Rasmus Karjalainen
Eero Markkanen
Rasmus Schüller
Tim Sparv
Juha Pirinen
Simon Skrabb
Lassi Lappalainen
  
Ruotsi
Jacob Rinne
Joel Andersson
Alexander Milosevic
Robin Jansson
Jonathan Augustinsson
Hosam Aiesh
Simon Tibbling
Alexander Fransson
Daleho Irandust
Kalle Holmberg
Alexander Jeremejeff


NOPEAMPI: SIIRRY KATSOMAAN OTTELUA TÄSTÄ >>

Unibet