Katso Salavat Ufa - Avangard Omsk netissä!

Julkaistu: 07.04.2019 17:16


Katso Salavat Ufa -  Avangard Omsk netissä!
KHL:n itäisen konferenssin finaaleissa on vuorossa kuudes ottelu, jossa Salavat Ufa on kotonaan pakkovoiton edessä. NordicBet näyttää ottelun suorana lähetyksenä sivustollaan klo 17:00 alkaen!

Salavat Ufa - Avangard Omsk live stream 8.4.2019


KHL:n itäisen konferenssin finaalit heräsivät uudelleen eloon lauantaina, kun Salavat Ufa venytti pudotuspelielämäänsä vieraskaukalossa. 3-2 jatkoaikavoitto takasi sen, että Ufa saa kuudennen pelin kotiinsa ja taistelee vielä tiukasti paikasta Gagarin Cupin finaaleissa. Voiton takuumiehenä oli Ufan suomalaistähti Joonas Kemppainen, joka osui jatkoajalla. Maali oli Kemppaiselle jo kymmenes kevään KHL:n pudotuspeleissä.

Sarja on edelleen katkolla Avangardille, mutta helpolla se ei tästäkään matsista ratkaisevaa voittoa saa. Kemppainen, Teemu Hartikainen sekä muut Ufan kärkiyksilöt ovat huimassa vireessä. Kuten toki myös maalivahti Juha Metsola. Herkullisen kuudennen konferenssifinaalin voit katsoa suorana ja ilmaiseksi NordicBetin KHL live streamin avulla. Tarvitset ainoastaan NordicBetin pelitilin sekä 1€ saldon.
NORDICBET: SIIRRY KATSOMAAN OTTELUA TÄSTÄ >>

NordicBetille tallettaminen


Tallettaessasi rahaa NordicBetille käytössäsi on lukuisia eri menetelmiä. Kaikkien suomalaisten verkkopankkien ja yleisimpien luottokorttien lisäksi myös nettilompakot toimivat mainiosti. Talletukset ovat ilmaisia ja näkyvät pelitililläsi välittömästi. Myös voitot kotiutat nopeasti ja kätevästi.

Minimitalletus NordicBetille on 10€. Varsinaista rahapelaamista live streamien katsominen ei kuitenkaan vaadi, joten KHL-kiekkoon pääset käsiksi käytännössä ilmaiseksi.

Ota talteen myös NordicBetin tervetuliaistarjous


NordicBet tarjoaa uusille suomalaisasiakkaille myös maukasta tervetuliaisbonusta. Kun teet ensimmäisen talletuksesi, NordicBet tuplaa sen välittömästi aina 100€ asti! Näin saat esimerkiksi 50€ talletuksella välittömästi 100€ pelirahaa. Sivustolta löydät myös kattavan valikoiman eri pelikohteita sekä markkinoiden kärkipään kertoimet.

Lue lisää NordicBet-arvostelustamme täältä --->>

Katso Salavat Ufa -  Avangard Omsk netissä!