Katso Salernitana - Juventus suorana

Katso Salernitana - Juventus suorana
Salernitana - Juventus suorana 30.11. kello 21:30!

Salernitana - Juventus live stream 30.11.2021Juventus hävisi Serie A:ssa taas viime kierroksella, kun Atalanta kävi Torinossa hakemassa pisteen 0-1 -voitolla. Nyt Juventus pelaisi vierasmatsin sarjajumbo Salernitanan kentällä. Tappio tästä alleviivaisi Juven alamäen jyrkkyyttä.

Juventuksella on marraskuun lopulla mennyt muutenkin heikosti. Mestareiden liigassa se hävisi Stamford Bridgellä Chelsealle 0-4, ja se taas alleviivasi sitä, että Euroopan kärki on jo kaukana Juventukselta.

Salernitana on nyt pelannut neljä viimeistä Serie A:n ottelua ilman voittoa. Tuskin mikään pelastaa sitä putoamasta takaisin B-sarjaan. Joukkue on tehnyt 14 sarjaottelussa vain 11 maalia.

Avaa Betsafen live stream tiistaina illalla kello 21:45. Tarjolla on Serie A:n matsi Salernitana vastaan Juventus. Joko Vanha Rouva saisi hieman peliään kuntoon, kun vastassa on ennakolta selvästi heikompi joukkue? Vai tuleeko yksi kauden kovimmista yllätyksistä?

Betsafe: Katso Salernitana - Juventus Betsafen sivuilta! >>


Betsafella otteluiden katsominen vaatii pelitilin, sekä vähintään 0,01 € eli vain yhden sentin verran rahaa pelitilillä. Yhdellä sentillä näet hamaan tulevaisuuteen saakka kaiken live stream -sisällön. Otteluiden katsominen siis vaatii ainakin minimitalletuksen tekemisen.

Betsafe: Katso Salernitana - Juventus Betsafen sivuilta! >>