Näin katsot Salzburg - Kärpät CHL-ottelun suorana!

Julkaistu: 31.05.2019 15:38


Näin katsot Salzburg - Kärpät CHL-ottelun suorana!
Katso CHL:n pudotuspeliottelu Salzburg - Kärpät suorana lähetyksenä Nordicbetillä tiistaina 4. joulukuuta!

Salzburg - Kärpät live stream


Oulun Kärpät pelaa CHL:n toisella pudotuspelikierroksella itävaltalaista Salzburgia vastaan. Kärpät matkustaa Itävaltaan tiistaiksi 4. joulukuuta ja ottelu käynnistyy klo 20:30. Näet ottelun suorana lähetyksenä Nordicbetillä.

Voit katsoa ottelun netissä helposti. Sinun tulee ainoastaan liittyä Nordicbetille ja pelitilisi saldo tulee olla vähintään 1€. Ottelun nähdäksesi sinun siis tulee huolehtia, että tililläsi on tämän verran varoja ja pääset katsomaan peliä.
Nordicbet: siirry katsomaan matsia suorana tästä >>

Voit tallettaa Nordicbetille seuraavin menetelmin:

Verkkopankit (Nordea, OP, Danske/Sampo, Säästöpankki/Aktia,POP-pankki, Ålandsbankin, Handelsbankenin, Tapiola ja S-Pankki)
Tavallinen pankkisiirto
Visa, Mastercard, Visa Electron ja Maestro -kortit
Skrill
Neteller
Paysafecard

Minimitalletus Nordicbetille on 10€ kaikilla talletustavoilla.

Liity Nordicbetille suoraan tästä --->>

Oletko uusi Nordicbetillä? Saat 20€ riskittömän vedon!


Jos olet uusi asiakas Nordicbetillä, saat tänään erikoistarjouksena 20€ riskittömän vedon. Tämä tarkoittaa, että voit lyödä 20€ arvoisen vedon ja sen mennessä väärin, saat panoksesi takaisin. Saat myös lisäksi 25 ilmaiskierrosta Nordicbetin nettikasinolle Home of Hockey-kolikkopeliin. Voit siis kokeilla esimerkiksi riskittömällä vedolla vedonlyöntiä Kärppien CHL-otteluun.


Näin katsot Salzburg - Kärpät CHL-ottelun suorana!

Salzburg - Kärpät ennakko


Kärpät lähtee isona ennakkosuosikkina CHL:n toiselle pudotuspelikierrokselle. Salzburg on Itävallan pääsarjan kärkijoukkueita ja on tällä hetkellä maansa EBEL-liigan neljäntenä, vain neljä pistettä kärjestä. Kärppiin verrattuna kuitenkin Salzburg on melko laillakin eri tason joukkue. Salzburgin joukkue koostuu suurimmilta osin itävaltalaisista pelaajista, mutta joukkueessa on myös paljon kanadalaisia ja kolme yhdysvaltalaista pelaajaa. Myös suomalaisia vaikuttaa Salzburgin joukkueessa, sillä Santeri Hilli toimii joukkueen maalivahtivalmentajana. Hilli on aiemmin toiminut Kärppien juniorijoukkueissa myös maalivahtivalmentajana.

Kärpät on Liigassa loistavaa kautta ja pitää kärkipaikkaa hallussaan suvereenisti. Tässä vaiheessa kautta Kärpät on TPS:ää edellä jopa 11 sarjapisteellä ja voittanut 18 ottelua 26:sta. Kärppien viretila on hurja, sillä joukkue on kokonaisuudessaan viimeisestä 26 ottelustaan hävinnyt vain kaksi ottelua.
Nicklas Lasu on CHL:n maalipörssin ykkönen!Joukkue on siis hurjassa kunnossa ja mikä on erityisen hyvää Kärpissä, on heidän tasaisuus ja syvyys joukkueessa. Tehopisteet ovat jakautuneet melko laajalle joukolle pelaajia ja joukkue ei todellakaan ole kiinni vain kärkiketjustaan.

Kärppien kerroin vedonlyöntisivustoilla on syystäkin painettu melko matalalle tässä ottelussa. Pelaaminen keski-euroopassa ei ole kuitenkaan helppoa ja Kärpät saa panna parastaan, jos meinaavat jatkoon tästä otteluparista. Uskomme Kärppien ottavan kyllä voiton, mutta niukan sellaisen. Ottelusta tulee luultavasti vähämaalinen ja Kärpille riittäisi tästä niukka voitto ja hyvät asetelmat kotiotteluun. Voit lukea myös CHL:n oman ennakon Salzburg - Kärpät otteluun täältä.Kärpät - Zurich parhaat palat


Kärpät kukisti sveitsiläisen Zurich Lionsin ensimmäisellä playoff-kierroksella yhteismaalein 7-6. Voit katso alta löytyvästä videosta Kärppien viimeisimmän CHL-ottelun parhaat palat.Hyödynnä myös tervetuliaisbonuksesi!


Nähdäksesi Salzburgin ja Kärppien ottelun live stream -lähetyksen, sinun ei tarvitse lyödä omalla rahallasi lainkaan vetoa. Mikäli kuitenkin haluat iskeä vedot sisään, kannattaa se tehdä samalla sivustolla uudella bonuksella!

Kaikki uudet Nordicbetille liittyneet saavat ensimmäiselle talletukselleen jopa 100% bonusta 100€ saakka. Talletat siis vaikkapa 20€ nähdäksesi ottelun, voit samalla lyödä vetoja 40€ edestä! Maksimibonus on 100€ pelaajaa kohden. Voit lukea lisää uuden pelaajan bonuksesta Nordicbet-arvostelustamme täältä --->>