Susijengi: Katso Serbia - Suomi harjoitusottelu suorana netissä!

Julkaistu: 02.08.2019 16:06


Susijengi: Katso Serbia - Suomi harjoitusottelu suorana netissä!
Katso Susijengin harjoitusottelu Serbiaa vastaan suorana lähetyksenä yksinoikeudella Unibet TV:stä keskiviikkona 7. elokuuta!

Serbia - Suomi live stream 7.8.2019


Suomen susijengi pelaa harjoitusottelun Serbiaa vastaan vieraissa elokuun 7. päivä keskiviikkona. Serbia valmistautuu syksyn koripallon mm-kisoihin, kun Susijengi valmistautuu tuleviin EM-karsintoihin. Serbialla on kova joukkue koossa, kun NBA:sta mukana on muun muassa Nikola Jokic, Bogdan Bogdanovic sekä Boban Marjanovic.

Voit katso Suomen ja Serbian välisen ottelun suorana lähetyksenä ja suomenkielisellä, Juhavaltteri Salmisen selostuksella Unibet TV:stä klo 22:00 alkaen keskiviikkona 7. elokuuta.

Näin katsot Serbia - Suomi ottelun


Otteluiden katsominen Unibetilla on helppoa. Sinulla tarvitsee vain olla voimassa oleva pelitili, sekä vähintään yksi sentti, eli 0,01€ saldoa. Otteluiden katsominen siis vaatii talletuksen, mutta ei rahapelaamista. Kun sinulla on yksi sentti pelitililläsi, näet kaiken urheilusisällön hamaan tulevaisuuteen saakka ilman kuukausimaksuja. Unibetilla pystyt katsomaan otteluita kätevästi myös mobiililaitteellasi.
UNIBET-TV: Siirry katsomaan Serbia - Suomi ottelua tästä >>

Unibetille voit tallettaa rahaa helposti ja nopeasti:

Verkkopankit (Nordea, OP, Danske/Sampo, Säästöpankki/Aktia,POP-pankki, Ålandsbank, Handelsbanken, Tapiola ja S-Pankki)
Tavallinen pankkisiirto
Visa, Mastercard, Visa Electron ja Maestro -kortit
Skrill
Neteller
Paysafecard

Minimitalletus Unibetille on 10€ kaikilla talletustavoilla. Talletukset näkyvät pelitilillä pankkisiirtoa lukuunottamatta välittömästi, joten pääset nopeasti kiinni myös live streameihin.


5€ ilmainen liveveto + 200% ensitalletusbonus


Ottelun katsominen ei vaadi rahapelaamista, mutta halutessasi voit lyödä ottelusta vetoja samalla kun katsot peliä. Jos olet uusi asiakas Unibetilla, saat erikoistarjouksena ottelun yhteydessä jopa 200% ensitalletusbonuksen 200€ saakka. Normaalisti bonus on 100%/100€ eli nyt saat bonuksen kaksinkertaisena. Tämä tarkoittaa, että ensimmäinen talletuksesi kolminkertaistetaan aina 200€ saakka. Saat siis esimerkiksi 20€ talletuksella 60€ pelirahaa.

Lisäksi saat uutena pelaajan Serbia - Suomi otteluun 5€ arvoisen ilmaisen livevedon. Kun teet ensimmäisen talletuksesi, pääset veikkaamaan ottelua livessä ilmaiseksi 5€ arvosta.
unibet: siirry unibetille katsomaan ja pelaamaan ottelua >>

Susijengi: Katso Serbia - Suomi harjoitusottelu suorana netissä!

Suomi hakee kokemusta nuorella joukkueella


Susijengi pelaa syksyn ensimmäiset harjoitusottelut joukkueella, missä on mukana debytantteja ja nuoria pelaajia. Joukkueesta puuttuu muun muassa Petteri Koponen ja Sasu Salin. Mukana on monia nykyään NCAA yliopistoliigassa pelaavia pelaajia ja debyyttinsä näissä harjoitusotteluissa tekee mm. Aapeli Alanen, Edon Maxhuni ja Andre Gustavson.

PelaajaSeura
Antti KANERVOHelsinki Seagulls
Mikko KOIVISTOSalon Vilpas
Alex MURPHYfree agent
Shawn HUFFHelsinki Seagulls
Tuukka KOTTIHelsinki Seagulls
Mikael JANTUNENUtah (NCAA)
Elias VALTONENArizona State (NCAA)
Edon MAXHUNIfree agent
Carl LINDBOMHydroTruck Radom (POL)
Aapeli ALANENKataja Basket
Juho NENONENSalon Vilpas
Hannes PÖLLÄOklahoma (NCAA)
Andre GUSTAVSONRichmond (NCAA)
Ilari SEPPÄLÄAix-Maurienne (FRA)
Topias PALMIVanoli Cremona (ITA)