Katso Genova - Torino suorana Bet365:n sivuilla!

Katso Genova - Torino suorana Bet365:n sivuilla!
Serie A:ssa Genova - Torino suorana Bet365:n sivuilla 18.3. kello 22:00!

Genova - Torino live stream 18.3.2022


Italian Serie A:ssa perjantaina illalla Genova vastaan Torino. Vastakkain on kaksi todellista tasapelijoukkuetta, ja varsinkin Genova on erikoistunut pistejakoihin. Genovalla on nyt alla peräti seitsemän tasapelin putki. Kolme viimeistä näistä on päättynyt maalittomana. Genovan saldo kauden Serie A:n matseista on 1-16-12, ja luonnollisesti sen paikka on putoamisviivan alla. Genova on toiseksi viimeinen, vain Salernitana on huonompi.

Torinon saldo tältä kaudelta on 9-8-11, mutta neljästä viime matsista se on pelannut kolme tasan. Viimeksi lopputulos oli 1-1 kotikentällä Torinossa Inter Milania vastaan.

Onko se taas tasapelin paikka? Genova ainakin tuntuu lähtevän pelaamaan tasuria ja odottavan, että yhden pisteen saaliit nostaisivat lopulta kuiville. Avaa Bet365:n live stream perjantaina kello 22:00!

Bet365: Siirry sivustolle & lunasta 50€ bonus ››

Näin katsot Genova - Torino -ottelun:

Bet365:llä otteluiden katsominen vaatii aktiivisen pelitilin tai, että pelitililtä on lyöty vetoa edellisen 24 tunnin aikana. Avaa tili ja pidä se aktiivisena. Näet huiman määrän huippu-urheilua!