Katso Salernitana - AC Milan suorana Bet365:n sivuilla!

Katso Salernitana - AC Milan suorana Bet365:n sivuilla!
Serie A:ssa Salernitana - AC Milan suorana Bet365:n sivuilla 19.2. kello 21:45!

Salernitana - AC Milan live stream 19.2.2022


Tämän vuoden Scudettosta eli Serie A:n voitosta pelaavat Italian rikkaan pohjoisen Milanon molemmat seurat sekä köyhemmän etelän Napoli. Tällä hetkellä AC Milan on sarjataulukon ykkönen, mutta yhden matsin vähemmän pelannut Inter Milan on vain pisteen päässä. Napoli on kolmosena kaksi pistettä AC Milania perässä.

Kärjessä ei saisi lipsahdella, eikä ainakaan selvästi heikompia vastaan. Salernitana on Serie A:n viimeinen ja oikeastaan jo varma putoaja Serie B -sarjaan. Salernitanan ero putoamisviivan päällä olevaan Venetsiaan on jo kahdeksan pistettä.

Salernitanan puolustus on erityisen kehno. Se on päästänyt 23 ottelussa jo 53 maalia, Napolikin laittoi neljä palloa sen verkkoon tammikuun loppupuolella.

Avaa Bet365:n live stream lauantaina kello 21:45: Pysyyko AC Milanilla homma kasassa, kun olisi oikeastaan pakkovoiton paikka?

Bet365: Siirry sivustolle & lunasta 50€ bonus ››

Näin katsot Salernitana - AC Milan -ottelun:

Bet365:llä otteluiden katsominen vaatii aktiivisen pelitilin tai, että pelitililtä on lyöty vetoa edellisen 24 tunnin aikana. Avaa tili ja pidä se aktiivisena. Näet huiman määrän huippu-urheilua!